Chalet kopen bijHofparken

Vastgoed als investering is altijd al populair geweest. Zeker in tijden waarin spaargeld niet meer loont en veel andere manieren van investeren erg volatiel zijn. De populariteit van vastgoed neemt immer toe. Dat geldt helemaal voor recreatief vastgoed. Een chalet kopen wordt dan ook voor steeds meer mensen een serieuze optie. Als u denkt aan een chalet kopen, dan denkt u wellicht aan een knus, maar ietwat gedateerd vakantiehuis in het buitenland. Dat kan ook anders. U kunt namelijk in eigen land een chalet kopen. Ontdek de prachtige luxe chalets van Hofparken. Chalets om van te genieten én om rendement mee te behalen.

Brochure aanvragen

 • Amalia 2 met sauna, die u als recreatiewoning kunt kopen.
 • Investeren in een recreatiewoning
 • Amalia 4 met sauna kopen
 • Vakantiewoning kopen Amalia 4
 • Amalia 6 personen met sauna en hottub
 • Amalia 6 vakantiewoning kopen
 • Woonkamer Amalia 4 personen
 • Woonkamer foto huisje uit andere hoek genomen.
 • Woonkamer foto huisje.
 • Interieur huisje van keuken en slaapkamer.
 • Interieur huisje van een woonkamer.
 • Interieur huisje van een tweepersoonsbed.

Een chalet kopen in Gelderland of Overijssel

Een chalet kopen kan dus zeker in eigen land. Denkt u eens na waar u een vakantie chalet zou willen kopen. Dit type recreatiewoning komt het beste tot zijn recht in een groene, weidse omgeving. Een chalet kopen in Gelderland of Overijssel is vanuit dat opzicht extra interessant. Wanneer u een chalet koopt, heeft u uiteraard de mogelijkheid om hier zelf met volle teugen van te genieten. Maar u wilt daarnaast profiteren van een mooi rendement. Daarom is het extra prettig om een vakantie chalet te kopen in één van de populairste vakantieregio’s van Nederland. Niet alleen binnenlandse toeristen weten de weg naar de Achterhoek te vinden; ook het aantal buitenlandse toeristen groeit gestaag. Dit biedt u als toekomstig eigenaar van een luxe chalet interessante perspectieven.

Helemaal van deze tijd

Wij schreven eerder al dat veel mensen een bepaald beeld hebben bij een chalet en hier misschien niet als eerste aan denken. Een vakantiechalet kopen bij Hofparken breekt met dit idee. Natuurlijk investeert u bij Hofparken in charmante en sfeervolle chalets, maar dan wel helemaal van deze tijd. Dus met een prachtige architectuur, van alle luxe voorzien én met een duurzaam karakter. Dat laatste wordt misschien voor u, maar zeker ook voor toeristen die een vakantiehuisje willen huren steeds belangrijker.

Hoe duurzaam zijn de chalets?

Hofparken zijn natuurherstellende vakantieparken en dat ziet u overal terug. Elk vakantiechalet is voorzien van zonnepanelen en is volledig gasloos. Ook zijn de chalets voorzien van geavanceerde vloerverwarming. Bij de bouw van de chalets worden zoveel als mogelijk duurzame materialen gebruikt. Het hele jaar door voldoen de vakantiewoningen dan ook aan hoge eisen op het gebied van duurzaamheid.

Behalve in de vakantiechalets ziet u de duurzaamheid ook terug op de vakantieparken zelf. De biodiversiteit van de Achterhoek ziet u hier volop terug, maar ook werken we met helofytenfilters voor zuivering van het afvalwater. Lees meer over de duurzame Hofparken.

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan investeren in een chalet dat ook bij hem of haar past. Daarom kunt u bij ons diverse soorten vakantiechalets kopen. Er is altijd een passend type qua grootte en budget. Bekijk hier alle modellen vakantiechalets.

Een vakantiewoning kopen bij Hofparken

De voordelen van investeren bij Hofparken

 • Aantrekkelijk rendement
 • Beperkte risico's
 • Stabiliteit op lange termijn en een vaste onderliggende waarde
 • De luxe van een tweede woning voor recreatief eigen gebruik
 • Fiscaal aantrekkelijk: de investeringen vallen in box 3
 • Notarieel traject & jouw eigendom
 • Marktconforme tarieven

Onze vakantieparken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Een interessante investering

Een chalet kopen is een interessante investering. De vastgoedmarkt raakt steeds meer verhit, waardoor rendement onder druk komt te staan. Bij recreatief vastgoed is hier geen sprake van. Sterker nog: de vraag naar het huren van vakantie chalets neemt steeds meer toe. Steeds meer toeristen ruilen de traditionele camping of het hotel in voor een fraai vakantiehuis.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden om een vakantie Chalet te kopen op de parken van Hofparken. Neem gerust contact met ons op om uw vragen te stellen of om een videocall met één van onze account managers in te plannen. Ook kunt u op de website direct een brochure aanvragen. Tevens is het op verzoek mogelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding op een park van uw keuze. Zo kunt u onze chalets met eigen ogen bekijken.

Lifestyle Recreatie, door Hella Siertsema

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?

Schrijf u in voor de digitale updates