Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Duurzaam investeren

Duurzaam investeren bij Hofparken

Tijdelijke actie: De Binnenhaven
Profiteer de eerste 3 jaar van een vast (netto)rendement van 5,5% op uw investering!
 • Duurzame recreatiewoningen
 • Verstandig investeren met weinig risico's
 • Toekomstbestendig beleggen
 • Groene vakantieparken

Duurzaamheid als kernwaarde

Investeren in duurzaam recreatief vastgoed heeft veel voordelen. Bij Hofparken is de term duurzaamheid een kernwaarde die terugkomt in de visie en missie van onze organisatie. Geen inhoudsloze term, u ziet in de praktijk hoe wij zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Allereerst de manier waarop we onze parken ontwikkelen. Altijd in overleg met gemeentes, provincies, maar ook lokale natuurorganisaties, waarbij we samen om tafel zitten om ervoor te zorgen dat onze plannen aansluiten bij de lokale en provinciale wensen als het gaat om het behoud van of het uitbreiden van de natuur. Een goed voorbeeld daarvan is onze locatie Hofparken De Bergvennen, waarbij we rekening houden met de Natura 2000 bepalingen.

"De doelstelling van al onze vakantieparken is om de natuur te herstellen en onze gasten een prettige en ontspannen verblijf aan te bieden in één van onze vakantieparken midden in de natuur."

Nieuwsgierig naar welke duurzame stappen Hofparken nog meer zet? 

Onze energieneutrale recreatiewoningen:

De ontwikkeling van onze Hofparken

Onze vakantiewoningen worden gebouwd van duurzame materialen, zo zijn ze uiteraard gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Zo zijn de duurzame vakantiewoningen (bijna) zelfvoorzienend qua elektragebruik en voldoen deze aan de gestelde BENG-eisen. Ook zien gasten op onze parken terug dat wij de natuur een handje helpen: in de aanleg en het onderhoud van onze groenvoorzieningen houden we rekening met de biodiversiteit en stimuleren we elektrisch rijden. U vindt op al onze parken voldoende laadpalen. De vakantiewoningen zijn goed geïsoleerd, zeer energiezuinig en 'all-electric': een groot deel van de benodigde energie wordt opgewekt met geavanceerde Jinko Solar-zonnepanelen. En als het buiten koud is zorgt de 'vloerverwarming van de 21e eeuw' van Termofol voor een behaaglijk binnenklimaat. Daarom is een vakantiewoning bij Hofparken een gedegen investering.

Ontdek bij Hofparken:

 • Duurzaam karakter
 • Innovatieve voorzieningen
 • Ruimte en privacy
 • Midden in de natuur
 • Royale luxe
 • Hoogwaarde service
 • 365 dagen rust

Bezoek onze duurzame vakantieparken en ontdek het zelf of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Duurzaam investeren in de recreatiebranche

Waarom u zou 'moeten' kiezen voor het duurzaam investeren in de recreatiebranche? We hopen u op deze website daarvan al wat voordelen in beeld te hebben gebracht. Duurzaamheid en recreatie is wat ons betreft een prachtige combinatie. Bovendien brengt het investeren in 'onze' branche een aantal leuke extra's en voordelen met zich mee. U heeft, bij het aankopen van een duurzame recreatiewoning, allereerst de fijne mogelijkheid om ook zélf te profiteren van deze pareltjes in de natuur. Maar ook de vakantieganger weet deze duurzame vakantiewoningen steeds beter te vinden en te waarderen. Onze eerste ervaring met de verhuur van de vakantiewoningen biedt mooie kansen voor de toekomst. Geen zorgen over het werk dat de verhuur van uw woning met zich meebrengt. Hofparken neemt ook als verhuurorganisatie al het werk uit handen en zorgt voor een volledige en professionele afhadeling van de volledige verhuurexploitatie. Van schoonmaak tot onderhoud, gastvrijheid en topservice: Hofparken legt de lat hoog. Mét bewezen succesvol resultaat. Vragen over een duurzame investering bij Hofparken?

Wat zijn de BENG-eisen?

Alle nieuwe gebouwen, dus ook recreatiewoningen, dienen vanaf januari 2021 in Nederland bijna energieneutraal te zijn. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw, uiteraard voldoen onze vakantiewoningen ook aan deze eisen.

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses