Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Recreatiewoning kopen Gelderland

Recreatiewoning kopen Gelderland

Nieuwe fase: De Binnenhaven
Bezoek Hofparken Wiltershaar en maak kennis met fase De Binnenhaven.
  • Luxe en duurzame recreatiewoningen
  • Natuur, rust en ruimte
  • Moderne faciliteiten
  • In de mooie Achterhoek

Vakantiewoning kopen bij Hofparken

Een investering doet u natuurlijk met als doel een goed rendement te ontvangen. Een vakantiewoning kopen op Hofparken Wiltershaar in Gelderland kan hiervoor zorgen. De afgelopen jaren is recreatief vastgoed steeds populairder geworden en een vakantiehuis kopen in Gelderland betekent dan ook dat u investeert in een populaire regio met buitengewoon veel toerisme. Wij bieden u niet alleen een investering met mooie vooruitzichten, maar ook gemak. Een recreatiewoning kopen in Gelderland is investeren in een vakantiegevoel! U kunt namelijk zorgeloos genieten terwijl Hofparken zorgt voor een aantrekkelijk rendement. Daar kunt u toch geen nee tegen zeggen!

Onze recreatiewoningen in Gelderland

Investeren op Hofparken Wiltershaar

Heeft u interesse om een vakantiewoning te kopen in Gelderland? Dan staat u voor een belangrijke keuze! Hofparken verkoopt luxe vakantiehuizen op een rustgevend park midden in de buurt van het Gelderse Winterswijk. Het park is gelegen in Kotten, vlakbij de Duitse grens. Vanuit heel Nederland komen mensen hier om te genieten van het prachtige Gelderland. Het vakantiepark voldoet aan alle wensen en eisen die recreanten èn investeerders er tegenwoordig aan stellen. Op Hofparken Wiltershaar investeert u in een prachtige woning met een interessant toekomstperspectief. Daarnaast ontzorgt Hofparken u volledig middels de professionele verhuurorganisatie, die ervoor zorgt dat de bezettingsgraad zo hoog mogelijk is.

Gelderland op z'n mooist!

Als u een recreatiewoning besluit te kopen in Gelderland wilt u natuurlijk ook weten in welke omgeving u een recreatiewoning koopt in Gelderland. Hofparken Wiltershaar ligt op een fantastische locatie dichtbij de Duitse grens en is onderdeel van gemeente Winterswijk, die deel uitmaakt van de Gelderse regio De Achterhoek. Dat Winterswijk het hart vormt van Nationaal Landschap Winterswijk, één van de twintig Nationale Landschappen in Nederland, zegt veel over de schoonheid van het landschap en de cultuurhistorie in het gebied. Daarnaast zijn talloze activiteiten denkbaar zoals kanoën, mountainbiken, winkels en terrassen bezoeken, musea bekijken, ga naar de speeltuin, ontsnap uit een escaperoom of verken de omgeving op een E-chopper.

In het kort

  • Luxe vakantiewoningen
  • Midden in de natuur
  • Dichtbij de Duitse grens
  • In de gastvrije Achterhoek
  • Wellnessmogelijkheden optioneel
  • Talloze activiteiten voor jong en oud

Veelgestelde vragen

Is beleggen in recreatief vastgoed nog een goed idee?

Ja, het is nog steeds slim en interessant om uw vermogen te investeren in recreatief vastgoed. Mede door de stijging van het aantal Nederlandse overnachtingen lijkt dit de komende jaren niet minder te worden.

Wat zijn de mogelijkheden van een recreatiewoning kopen bij Hofparken?

Bij Hofparken kunt u zelf kiezen op welke manier u wilt beleggen in een recreatiewoning. U kunt uw woning inzetten voor volledig eigen gebruik, eigen gebruik in combinatie met verhuur of voor volledige verhuur.

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses