Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Professionele verhuurorganisatie

Zorgeloos investeren door onze professionele verhuurorganisatie

Tijdelijke actie: De Binnenhaven
Profiteer de eerste 3 jaar van een vast (netto)rendement van 5,5% op uw investering!
 • Investeren in luxe
 • Aantrekkelijk rendement
 • Duurzame woningen

Met een vakantiegevoel genieten van uw investering

Door onze professionele verhuurorganisatie hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over het verhuren van uw luxe vakantiewoning in Twente of in de Achterhoek. Onze verhuurorganisatie optimaliseert voortdurend de bezettingsgraad van uw vakantiewoning, zodat u het hoogst mogelijke rendement ontvangt, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van het verhuurproces.

Wat maakt onze verhuurorganisatie zo sterk?

Met een team van toegewijde specialisten en geavanceerde (online) tools streven we ernaar om de verhuur te optimaliseren en het boekings- en betalingsproces professioneel te regelen bij Hofparken. Onze vakantieparken maken gebruik van het gebruiksvriendelijke reserveringssysteem van Booking Experts, dat zowel verhuur als beheer van uw duurzame vakantiewoning naadloos integreert in één systeem. Periodieke afrekeningen worden geautomatiseerd uitgevoerd en de communicatie verloopt centraal via het berichtensysteem. Bovendien wordt onze website voortdurend up-to-date gehouden. Het reserveringssysteem is direct gekoppeld aan de website, zodat alle beschikbaarheid en tarieven altijd accuraat worden weergegeven.

Waarom investeren?

 • Toename toeristische vraag
 • Volledige ontzorging
 • BTW terug te vorderen
 • Real-rime inzicht
 • Interessant rendement

Hoe gaat onze professionele verhuurorganisatie te werk?

1. Wij zijn verbonden met diverse touroperators

Hofparken werkt in samenwerking met verschillende gerenommeerde touroperators, zoals Booking.com en Traum-Ferienwohnungen uit Duitsland. Hierdoor bent u niet afhankelijk van slechts één organisatie voor de verhuur van de vakantiewoning waarin u geïnvesteerd heeft. Dit heeft als voordeel dat uw vakantiewoning zichtbaar en boekbaar is via diverse kanalen, wat resulteert in een hogere bezettingsgraad. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over sterke prijsschommelingen als gevolg van acties van een overkoepelende organisatie.

2. Online marketing compleet verzorgd

Het optimaliseren van online marketing is van cruciaal belang voor de eigen verhuurwebsite van Hofparken, waar gasten uw vakantiewoning kunnen boeken. Door gebruik te maken van onze verhuurwebsite kunnen boekingen het hoogste rendement opleveren. Daarnaast is het ook gunstig om zichtbaar te zijn op de websites van binnenlandse en buitenlandse touroperators, met name in Duitsland. Het marketingbureau Booking Boosters is verantwoordelijk voor de online marketing van onze eigen verhuurwebsite. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk boekingen te genereren via onze eigen verhuurwebsite.

  Website & Zoekmachine

  We streven naar een gebruiksvriendelijke website en voeren SEO-werkzaamheden uit om een zo hoog mogelijke positie in Google te behalen.

  Google Ads

  Er wordt naar gestreefd om altijd bovenaan zichtbaar te zijn in Google door het plaatsen van gerichte advertenties op zoektermen en de naam van het park.

  Social Media Ads

  Middels themacampagnes worden er advertenties gemaakt voor gerichte doelgroepen op social media platformen als Facebook en Instagram.

  Affiliate Marketing

  Door middel van affiliate marketing hebben we goede connecties met interessante partijen die die zorgen voor waardevolle transacties.

3. Altijd de controle in eigen hand

Via het platform van Booking Experts hebben eigenaren altijd de mogelijkheid om zelf in te loggen en de status van hun accommodatieverhuur te bekijken. Hier heeft u te allen tijde toegang tot informatie over reserveringen, facturen en beoordelingen, waardoor u volledig op de hoogte blijft. Bovendien kunt u zelf aangeven wanneer u eventueel zelf in uw vakantiewoning wilt verblijven, wat zorgt voor maximale flexibiliteit. Op deze manier streven we naar volledige transparantie en geeft ons platform u een gedetailleerd overzicht van alle aspecten van de verhuur van uw vakantiewoning, zodat u precies kunt zien hoe alles verloopt.

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses