Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Duurzame vakantiewoning kopen

Duurzame vakantiewoning kopen

Nieuwe fase: De Binnenhaven
Bezoek Hofparken Wiltershaar en maak kennis met fase De Binnenhaven.
 • Investeer in de toekomst
 • Uw eigen plekje midden in de natuur
 • Interessant rendement

Investeren in een duurzame vakantiewoning bij Hofparken

Wie anno nu in een recreatiewoning wil investeren, kijkt daar waarschijnlijk op een andere manier naar dan een paar decennia geleden. Zo is de interesse in een duurzame vakantiewoning kopen enorm gestegen. U bent dan ook zeker niet de enige. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze levens, zo ook op het gebied van vakantievastgoed. Dat realiseren we ons bij Hofparken als geen ander en daarom speelt duurzaamheid bij onze vakantiewoningen een prominente rol. Onze parken bevinden zich in fraaie groene omgevingen omringd door natuur. Daar hoort duurzaamheid als vanzelfsprekend bij. Dus wilt u een duurzame vakantiewoning kopen? Neem contact op met één van onze adviseurs of ontvang vrijblijvend de brochure en ontdek hoe Hofparken zich inzet voor een duurzame toekomst.

Duurzame receatiewoningen te koop bij Hofparken

Duurzaamheid als kernwaarde

Waarom juist een duurzame recreatiewoning? Er zijn diverse argumenten aan te dragen waarom een duurzame recreatiewoning kopen juist nu interessant is. Steeds meer mensen baseren hun keuzes op duurzaamheid. Dit geldt ook voor toeristen die op zoek zijn naar een vakantiewoning om te huren. Ook zij zijn steeds kritischer met het oog op natuur en milieu en zoeken daarom vaker naar een duurzaam vakantiehuis om te huren. Door een duurzame recreatiewoning te kopen doet u een investering waar u in de toekomst alleen maar profijt van hebt. Bij het investeren in vakantievastgoed draait het natuurlijk ook om rendement. U wilt een investering die zich terugbetaalt. De vaste en variabele kosten van een duurzame vakantiewoning zijn lager dan die van een woning met een minder duurzaam karakter. Dit maakt de aankoop van een duurzaam vakantiehuis een stabiele investering met het oog op de lange termijn.

Wat Hofparken duurzaam maakt

  Volledig gasloos
  Zonnepanelen
  Warmtepomp
  Goed geïsoleerd
  Zuivering afvalwater

Investeren in én met een vakantiegevoel

Bij ons investeert u in het heerlijke vakantiegevoel van uzelf, maar ook van anderen. Wanneer u investeert in een vakantiewoning is het natuurlijk een groot voordeel om zoveel mogelijk ontzorgd te worden. Dat is altijd de focus van Hofparken. Investeren in een duurzame woning draagt daaraan bij. Zeker ook met het oog op onderhoud in de toekomst. Een vakantiewoning aanschaffen betekent voor u waarschijnlijk ook dat u met enige regelmaat zelf wilt genieten van uw vakantiehuis in Overijssel of Gelderland. Hoe fijn is het dan dat u weet dat u volop kunt genieten van een duurzaam vakantiehuis met een geringe ecologische voetafdruk?

Denkt u na over het kopen van een duurzame vakantiewoning? Plan dan een call in met één van onze adviseurs. Wij nemen graag vrijblijvend de tijd om uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden te bespreken. Hofparken Verkoop biedt u tal van duurzame vakantiewoningen te koop aan op diverse vakantieparken in Nederland. Er is altijd een perfecte match. Uw toekomstige tweede huis bezichtigen bij Hofparken? Plan dan direct uw bezoek!

De voordelen van investeren bij Hofparken

 • Aantrekkelijk rendement
 • Beperkte risico's
 • Stabiliteit op lange termijn
 • Woning voor recreatief gebruik
 • Marktconforme tarieven
 • Volledige ontzorging bij verhuur
 • Fiscaal aantrekkelijk

Een duurzaam vakantiehuis kopen kan op deze locaties 

Wat geïnteresseerden ons vroegen

Waarom zou ik investeren in een duurzame vakantiewoning?

De vraag naar duurzame vakantiewoningen en parken neemt alleen maar toe. Als u kiest om duurzaam te investeren in een vakantiewoning bij Hofparken, dan doet u een investering waar u in de toekomst veel aan hebt. Bovendien is het rendement hoger op duurzame recreatiewoningen, omdat de kosten lager zijn vanwege de veel lagere energielasten. 

Wat wordt er qua duurzaamheid gedaan bij Hofparken?

De term duurzaamheid is een kernwaarde die terugkomt in onze visie en missie. Onze vakantiewoningen worden gebouwd met duurzame materialen, zijn gasloos, voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Zo zijn de vakantiewoningen (bijna) zelfvoorzienend qua elektragebruik. Ook op onze parken helpen we de natuur graag een handje: in de aanleg en het onderhoud van onze groenvoorzieningen houden we rekening met de biodiversiteit en stimuleren we elektrisch rijden.

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses