Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
\De Bergvennen
Unieke actie!
De laatste compleet ingerichte 2-persoons Wellness Lodges voor de vaste prijs van €195.000,-
 

Hofparken
De Bergvennen

 

Een parel. Zo omschreef de vorige eigenaar camping De Bergvennen, vlak voor de verkoop én de start van een tweede leven onder de vlag van Hofparken. En een parel ís De Bergvennen, omringd door schitterende natuur, op een steenworp afstand van de Duitse grens én op fietsafstand van mooie, levendige stadjes als Nordhorn (Duitsland), Ootmarsum (Nederland) en Denekamp (Nederland). De revitalisatie door Hofparken zorgt voor nog meer glans, in de vorm van een duurzaam vakantiepark dat voldoet aan alle wensen en eisen die recreanten én investeerders er tegenwoordig aan stellen.

 

 
  • Natuurrijke omgeving
  • Moderne faciliteiten
  • Duurzame accommodaties
  • Parkeren voor de deur
 
 

Bezoek De BergvennenNieuwsgierig geworden naar onze duurzame vakantiewoningen op De Bergvennen? Bezoek het park, maak kennis met onze woningen en laat u informeren over de investeringsmogelijkheden bij Hofparken De Bergvennen.


Wat u kunt verwachten:

  • • De koffie staat klaar
  • • Ontdek de investeringsmogelijkheden
  • • Maak kennis met de verkoopadviseur
  • • Bezichtig de woningen


Afspraak maken

 
 

Vakantievilla's midden in de natuur

Deze woningen zijn direct beschikbaar en u genereert hierdoor directe huurinkomsten. Dat is slim investeren!

 
 
 
 
 
 
 

Met zicht op
herstel en rust

 
 

Grenzeloos genieten

Slechts van Duitsland gescheiden door enkele tientallen meters bos, ligt De Bergvennen praktisch op de grens. Hier, in het oosten van het mooie Twente, heeft u het beste van Nederland en Duitsland binnen handbereik.

 

Wiltershaar

kaart

 

Ontdek de omgeving

 

Natuurtips Natuurtips

Ga eropuit in de prachtige natuur en kom volledig tot rust in het weidse, glooiende landschap met zeven vennen, droge en natte heide, schrale hooilanden en bos.

 

Actieve tip Actieve tip

Ontdek de bijzondere stadjes en dorpen en de natuur in de omgeving, op de fiets, te voet of te paard. Er zijn tal van routes en er is voor ieder wat wils.

 

stedentip Stedentip

Ootmarsum staat ook wel bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Het pittoreske stadje kent een rijke historie waardoor u als kunstliefhebber nooit meer naar huis wilt. Een plek vol verhalen!

 

cultuurtip Cultuurtip

Ontdek de sterrenhemel bij Cosmos Sterrenwacht in Lattrop, één van de grootste sterrenwachten van Nederland. Voor jong en oud een onvergetelijke ervaring, want bij geen enkele sterrenwacht in Nederland is het zo donker als in Lattrop.

 
 

Geen verveling mogelijk

 

De Bergvennen ligt in de gemeente Dinkelland, die zijn naam dankt aan het riviertje de Dinkel dat Nederland en Duitsland met elkaar verbindt. De naam van de voormalige camping is ontleend aan het nabijgelegen natuurgebied Bergvennen en Breklenkampse Veld, dat bestaat uit zeven vennen, bos, bijzondere heide en graslanden. Grenzeloos genieten is ook mogelijk in de vele bijzondere stadjes en dorpen in de omgeving. Daarnaast is er op het park zelf ook genoeg t doen.

 
 
 
 
 
 
 

Hofparken De Bergvennen
Ontspannen in het nu

De eerste twee fases worden nu ontwikkeld.
De derde fase ‘De Vennen’ is vanaf nu in de verkoop.

Hofparken De Bergvennen
Der Plan

Die ersten zwei Phasen wurden nun entwickelt. Die dritte Phase ‚De Vennen‘ stehet ab jetzt zum Verkauf.

 
 

kaart

kaart

kaart