Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop

Hofparken
De Bergvennen

 

Een parel. Zo omschreef de vorige eigenaar camping De Bergvennen, vlak voor de verkoop én de start van een tweede leven onder de vlag van Hofparken. En een parel ís De Bergvennen, omringd door schitterende natuur, op een steenworp afstand van de Duitse grens én op fietsafstand van mooie, levendige stadjes als Nordhorn (Duitsland), Ootmarsum (Nederland) en Denekamp (Nederland). De revitalisatie door Hofparken zorgt voor nog meer glans, in de vorm van een duurzaam vakantiepark dat voldoet aan alle wensen en eisen die recreanten én investeerders er tegenwoordig aan stellen.

NIEUW: investeer in obligaties vanaf € 10.000,- met 6% vast rendement!

  • Jaarlijkst vast rendement van 6%, maandelijks uitgekeerd
  • Instapmogelijkheid vanaf € 10.000,-, met verdere investeringen in veelvouden van € 2.500,-
  • Robuuste zekerheid door het 1e hypotheekrecht
  • Investeer in 2- en 4-persoons wellness recreatiewoningen
Lees meer

  • Natuurrijke omgeving
  • Moderne faciliteiten
  • Duurzame accommodaties
  • Parkeren voor de deur

Exclusieve voorinschrijving:
Fase Dinkelland De Bergvennen


De eerste 3 fases van Hofparken De Bergvennen zijn volledig uitverkocht. Maar vanwege alle positieve reacties wordt er binnenkort een nieuwe (felbegeerde) fase gelanceerd, waar nu de voorinschrijving voor is gestart!

Deze nieuwe fase wordt gerealiseerd op bijzonder ruime kavels aan de rand van het bos. Maar er is meer! Deze kavels gaan gepaard met een speciaal ontwikkeld woningtype, waarover later meer. Dit wilt u echt niet missen.


Inschrijven

Vakantievilla's midden in de natuur

De eerste 3 fases zijn volledig uitverkocht. Schrijf u nu alvast in voor de nieuwste fase die binnenkort gelanceerd zal worden. 

 
 
 

Met zicht op
herstel en rust

Grenzeloos genieten

Slechts van Duitsland gescheiden door enkele tientallen meters bos, ligt De Bergvennen praktisch op de grens. Hier, in het oosten van het mooie Twente, heeft u het beste van Nederland en Duitsland binnen handbereik.

Wiltershaar

kaart

Ontdek de omgeving

 

Natuurtips Natuurtips

Ga eropuit in de prachtige natuur en kom volledig tot rust in het weidse, glooiende landschap met zeven vennen, droge en natte heide, schrale hooilanden en bos.

 

Actieve tip Actieve tip

Ontdek de bijzondere stadjes en dorpen en de natuur in de omgeving, op de fiets, te voet of te paard. Er zijn tal van routes en er is voor ieder wat wils.

 

stedentip Stedentip

Ootmarsum staat ook wel bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Het pittoreske stadje kent een rijke historie waardoor u als kunstliefhebber nooit meer naar huis wilt. Een plek vol verhalen!

 

cultuurtip Cultuurtip

Ontdek de sterrenhemel bij Cosmos Sterrenwacht in Lattrop, één van de grootste sterrenwachten van Nederland. Voor jong en oud een onvergetelijke ervaring, want bij geen enkele sterrenwacht in Nederland is het zo donker als in Lattrop.

Geen verveling mogelijk

De Bergvennen ligt in de gemeente Dinkelland, die zijn naam dankt aan het riviertje de Dinkel dat Nederland en Duitsland met elkaar verbindt. De naam van de voormalige camping is ontleend aan het nabijgelegen natuurgebied Bergvennen en Breklenkampse Veld, dat bestaat uit zeven vennen, bos, bijzondere heide en graslanden. Grenzeloos genieten is ook mogelijk in de vele bijzondere stadjes en dorpen in de omgeving. Daarnaast is er op het park zelf ook genoeg t doen.

Hofparken De Bergvennen
Ontspannen in het nu

De eerste twee fases worden nu ontwikkeld.
De derde fase ‘De Vennen’ is vanaf nu in de verkoop.

Hofparken De Bergvennen
Der Plan

Die ersten zwei Phasen wurden nun entwickelt. Die dritte Phase ‚De Vennen‘ stehet ab jetzt zum Verkauf.

kaart

kaart

kaart

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses