Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
 

Hofparken Wiltershaar
in Winterswijk


De familiecamping aan de Vosseveldseweg floreerde decennialang, maar door omstandigheden kwam de klad erin en en werd het terrein geveild. Het Hofparken-team zag meteen dat alle ingrediënten aanwezig waren om Wiltershaar een tweede leven te geven, als een duurzaam vakantiepark dat voldoet aan alle wensen en eisen die recreanten èn investeerders er tegenwoordig aan stellen.

 

Nieuw: Luxe wellness lodges

Ga voor gezondheidsvoordelen en pure ontspanning
Lees meer

 
  • Natuurrijke omgeving
  • Moderne faciliteiten
  • Duurzame accommodaties
  • Parkeren voor de deur
 
 
 

Maak een afspraak
Bij Hofparken Wiltershaar


Nieuwsgierig geworden naar onze duurzame vakantiewoningen in Nederland? De reguliere verkoop van fase Smederij is officieel begonnen! U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan Hofparken Wiltershaar.


Wat u kunt verwachten:

  • • De koffie staat klaar
  • • Ontdek de investeringsmogelijkheden
  • • Maak kennis met de verkoopadviseur
  • • Bezichtig de woningen


Maak een afspraak

Investeren in de toekomst

Deze woningen zijn direct beschikbaar en u genereert hierdoor directe huurinkomsten. Dat is slim investeren!

 
 
 
 
 
 
 

Duurzaam en
middenin de natuur

 
 

Een oostelijke uitvalsbasis

Midden in de Achterhoek en het intrigerende Duitse
Münsterland op een steenworp afstand.

 

kaart

 

Ontdek de omgeving

 

Natuurtips Natuurtips

Bij het Zwillbrocker Venn kan de natuur zich helemaal uitleven. Het uitzicht over het Zwillbrocker Venn is indrukwekkend. Alleen wandelaars en fietsers zijn er welkom. Het gebied staat bekend door de flamingo’s, die hier van maart tot juni neerstrijken.

 

Actieve tip Actieve tip

De omgeving leent zich perfect voor mooie fiets- en wandeltochten. Vooraf een route bedenken is niet nodig. Dankzij het handige fiets- en wandelnetwerk vind u makkelijk de weg. Of volg een van de bewegwijzerde routes die voor u zijn uitgezet. Wij hebben een paar mooie routes voor u uitgezocht.

 

Steden tip Stedentip

Ontdek Winterswijk en laat u verrassen. Het dorp met stadse allure is een bron van gezelligheid met een populaire weekmarkt en een afwisselend winkelcentrum met lokale ondernemers en landelijke ketens.

 

Cultuurtip Cultuurtip

Winterswijk barst van de bijzondere bezienswaardigheden. Uiteraard is er de schitterende natuur. Maar de verrassende musea mogen ook niet overgeslagen worden. Ontdek Villa Mondriaan, echt een highlight van Winterswijk!.

 
 

U hoeft zich niet te vervelen

 

Hofparken Wiltershaar ligt in de gemeente Winterswijk, die deel uitmaakt van de Gelderse regio De Achterhoek. Dat Winterswijk het hart vormt van Nationaal Landschap Winterswijk, één van de twintig Nationale Landschappen in Nederland, zegt veel over de schoonheid van het landschap en de cultuurhistorie in het gebied. Daarnaast is er ook op het park genoeg te beleven.

 
 
 
 
 
 
 

Hofparken Wiltershaar
Daar, tussen de bladeren


Wilt u meer informatie over het park en het huidige aanbod?

 
 

kaart