Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Recreatiewoning Twente kopen

Recreatiewoning kopen Twente

Exclusieve voorinschrijving
Binnenkort wordt er een gloednieuwe fase gelanceerd op Hofparken De Bergvennen
 • Prachtige Twentse locatie
 • Luxe en duurzame vakantiewoningen
 • Voor eigen gebruik of verhuur

Vakantiehuis in Twente kopen

Ontdek de perfecte ontsnapping in Twente! Investeer in een vakantiewoning en geniet van de prachtige natuur, gastvrijheid en de rustige omgeving die Twente te bieden heeft. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn te vinden op Hofparken De Bergvennen. Onze duurzame woningen zijn volledig gasloos, hebben een warmtepomp en zonnepanelen en zijn goed geïsoleerd. De variabele kosten vallen hierdoor lager uit dan bij een minder duurzame woning. U ontvangt een aantrekkelijk rendement wanneer u de woning (deels) verhuurt. Onze professionele verhuurorganisatie zorgt ervoor dat de bezettingsgraad zo hoog mogelijk is en u zich geen zorgen hoeft te maken over beheer en onderhoud. 

Wilt u meer weten over het rendement, het project, de woningen of de organisatie Hofparken? Vraag dan onze brochure aan!

Exclusieve voorinschrijving:
Fase Dinkelland De Bergvennen


De eerste 3 fases van Hofparken De Bergvennen zijn volledig uitverkocht. Maar vanwege alle positieve reacties wordt er binnenkort een nieuwe (felbegeerde) fase gelanceerd, waar nu de voorinschrijving voor is gestart!

Deze nieuwe fase wordt gerealiseerd op bijzonder ruime kavels aan de rand van het bos. Maar er is meer! Deze kavels gaan gepaard met een speciaal ontwikkeld woningtype, waarover later meer. Dit wilt u echt niet missen.


Inschrijven

Wat heeft Twente te bieden?

Het oosten van Nederland heeft ontzettend veel te bieden. Wanneer u ervoor kiest om te gaan fietsen of wandelen kan u zien wat de Twentse natuur u te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld sterren kijken bij Sterrenwacht Cosmos in Lattrop of breng een bezoek aan natuurgebied Duivelshof, Tankenberg of De Paasberg. Ook de gezellige steden en dorpen hebben genoeg te bieden. Ga winkelen in Enschede, de vele kunst bekijken in Ootmarsum of kastelen bezoeken in Diepenheim. Als u toch in Enschede bent, brengt u direct een bezoek aan de Grolsch brouwerij en kijkt u even rond in Rijksmuseum Twente. De echte avonturiers bezoeken ook nog even Avonturenpark Hellendoorn. In deze regio is er voor alle leeftijden wat te doen!

  Bezoek de vele natuurgebieden
  Sterrenwacht Cosmos
  Avonturenpark Hellendoorn
  Grolsch Brouwerij

Investeren in een vakantiewoning van Hofparken

Investeren in recreatief vastgoed wordt steeds populairder, onder andere omdat dit ten opzichte van andere investeringsmethoden een grote stabiliteit biedt. Daarbij trekt Twente veel Nederlandse én buitenlandse toeristen aan waardoor de aankoop van een duurzame vakantiewoning in Twente een aantrekkelijke investering is. De regio blijft de komende jaren ook nog investeren in toerisme en infrastructuur, waardoor de regio steeds aantrekkelijker wordt. 

Bij Hofparken begrijpen wij dat u ook zelf gebruik wilt maken van uw eigen woning. U kunt ervoor kiezen om uw woning het gehele jaar beschikbaar te stellen voor verhuur of om hier af en toe zelf gebruik van te blijven maken. Heeft u interesse in het investeren in een Twentse vakantiewoning? Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen.

Investeren bij Hofparken

 • Voor (deels) verhuur en eigen gebruik
 • Aantrekkelijk rendement
 • Twents toerisme in trek
 • Realtime inzicht in de bezetting
 • Eigen professionele verhuurorganisatie

Meer weten over Hofparken?

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Hoe zijn de woningen ingedeeld?

Momenteel zijn de duurzame woningen beschikbaar voor 2 tot 6 personen. Op basis van het type woning verschilt de inrichting wat. Echter is er bij onze woningen allemaal voor gekozen om de kamers in te delen met hoge ramen zodat er voldoende daglicht binnen komt. De woningen hebben een sfeervolle woonkamer en keuken, overdekt terras en een riante tuin. 

Wat houdt jullie professionele verhuurorganisatie in?

Door onze professionele verhuurorganisatie hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van uw vakantiewoning. Wij zijn aangesloten bij diverse touroperators, zoals Booking.com. De online marketing wordt volledig verzorgd door ons, zodat een zo hoog mogelijke bezettingsgraad kan worden bereikt. Ook zorgen wij ervoor dat u online alles inzichtelijk heeft zodat u de reserveringen, facturen en beoordelingen kan inzien.

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses