Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Recreatiewoning kopen Overijssel

Vakantiewoning kopen in Overijssel

Obligatiefonds al voor 80% gevuld
Bij De Bergvennen investeert u nu al vanaf €10.000,- tegen een vaste rente van 6%. Wees er snel bij!
 • Luxe en nieuwe vakantiewoningen
 • Duurzaam
 • Aantrekkelijk rendement
 • Voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiewoningen te koop in de Overijsselse natuur

Overweegt u een vakantiewoning te kopen in Overijssel? Hofparken de Bergvennen is zonder twijfel een van de mooiste en interessantste plekken: een gloednieuw en luxe vakantiepark dat toeristen uit heel het land én het buitenland trekt. Het park ligt in Lattrop-Breklenkamp, pal aan de Duitse grens. Een perfecte locatie om te genieten van Twente en al het moois dat onze oosterburen te bieden hebben. Het is de ideale plek voor het kopen van een recreatiewoning in Overijssel. Als investering, om zelf van te genieten of als combinatie van beide.

Een vakantiewoning kopen als investering

Een vakantiehuis in Overijssel kopen als investering is een goed idee. De afgelopen jaren is bewezen dat recreatief vastgoed een interessante investeringsmogelijkheid met een fraai rendement is. Bij Hofparken omschrijven wij het altijd als investeren in een vakantiegevoel: wij nemen u alle zorg uit handen, terwijl het voor u een interessante winst oplevert.

Een vakantiehuis kopen om van te genieten

Natuurlijk kunt u ook een vakantiewoning in Overijssel kopen voor eigen gebruik, dus om zelf van te genieten. Geniet in een van de mooiste regio's van ons land. Op de momenten waarop u uw vakantiehuis niet verhuurt, kunt u zelf genieten van alle luxe die uw vakantiewoning te bieden heeft.

De voordelen van Hofparken:

 • Aantrekkelijk rendement
 • Beperkte risico's & stabiliteit op lange termijn
 • Vaste onderliggende waarde
 • De luxe van een tweede woning voor eigen gebruik
 • Fiscaal aantrekkelijk: investeringen vallen in box 3
 • Notarieel traject & uw eigendom
 • Marktconforme tarieven

Altijd uw ideale recreatiewoning te koop in Overijssel

Hofparken biedt voor elke wens een geschikte vakantiewoning in Overijssel. U heeft de keuze uit verschillende soorten woningen van uiteenlopende formaten en in diverse prijsklassen. Voor welk vakantiehuis u ook kiest, u profiteert altijd van een duurzame, fraaie en luxe woning die in trek is in de verhuur.

  Aantrekkelijk rendement
  Beperkte risico's
  Eigen gebruik & verhuur
  Uw eigendom

Investeren in én met een vakantiegevoel

Dat is wat Hofparken mogelijk maakt, op verfrissende en duurzame wijze. Inspelend op de snel groeiende recreatiemarkt, bieden we de mogelijkheid om te investeren in het ultieme vakantiegevoel van anderen én uzelf. Wilt u meer informatie over een vakantiewoning kopen in Overijssel? Neem dan contact met ons op of kom het park met eigen ogen bekijken.

Veelgestelde vragen:

Waarom een vakantiewoning kopen bij Hofparken de Bergvennen?

De Bergvennen ligt in een toeristische regio, op steenworp afstand van de Duitse grens en op fietsafstand van stadjes als Nordhorn, Ootmarsum en Denekamp. In het oosten van het mooie Twente heeft u het beste van Nederland en Duitsland binnen handbereik. Bovendien ligt het park in een Natura 2000 gebied.

Welke investeringsmogelijkheden zijn er?

Bij Hofparken kunt u een vakantiehuis kopen in Overijssel als interessante investering met een fraai rendement. Wij nemen alles dan bij u uit handen. Ook kunt u er voor kiezen om zelf te genieten van uw vakantiewoning op de momenten dat u deze niet verhuurt.

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses