Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop

Over Hofparken

Nieuwe fase: De Binnenhaven
Bezoek Hofparken Wiltershaar en maak kennis met fase De Binnenhaven.

Nieuwe speler
in vakantieland

Hofparken bestaat uit vakantieparken in Nederland die een onderscheidend karakter hebben. Dit unieke karakter wordt bepaald door de ligging van de parken, de type accommodaties en het vele groen op de parken. Daarmee biedt Hofparken aan gasten een unieke vakantie ervaring. Komende jaren gaan wij ons verder specialiseren in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Wij willen u graag laten meedelen in onze ambitie, visie én succes.

De oorsprong van dit jonge familiebedrijf is begonnen in Zandvoort aan de Nederlandse kust. De ouders van de huidige eigenaar en directeur Rob Buchel runden daar ongeveer dertig jaar lang twee campings. Het camping- en vakantiegevoel werd hem met de paplepel ingegoten en spelenderwijs deed hij veel kennis en ervaring op. Mede op aandringen van zijn compagnon Jeroen Bos en zijn kinderen Bruno en Robert is besloten het levensverhaal van hun opa en oma verder uit te gaan breiden met, na afgeronde studies bedrijfseconomie, marketing en ICT, Hofparken als resultaat.

  • Luxe en duurzame vakantiewoningen
  • In de natuur van Twente en de Achterhoek
  • Transparant familiebedrijf
 

Waarom Hofparken?
Een transparante en eerlijke vakantie ervaring

  • 365 dagen rust - Hofparken is het hele jaar door geopend en biedt bezoekers altijd de gelegenheid tot het ervaren van de rust, ruimte en natuur.

  • Duurzame vakanties - Alle woningen zijn gasloos, voorzien van zonnepanelen, veelal van een warmtepomp en zijn daardoor energieneutraal.

  • Middenin de natuur - Alle Hofparken hebben een ligging in of bij een natuurgebied. Hofparken ontwikkelt haar parken altijd zorgvuldig, met respect voor de natuur.

  • Royale luxe - De royale luxe definiëren we met een knipoog naar de naam Hofparken. Alles op Hofparken is gericht op luxe, ruimte, service & gastvrijheid. 

  • Transparante organisatie - Hofparken heeft een transparante werkwijze. Dit resulteert in een eerlijk aanbod en een duidelijke communicatie. 

 

Maak kennis met ons team

Waar we voor staan

Met Hofparken naar een duurzame toekomst. Duurzaamheid klinkt misschien als modewoord, maar is bij ons veel meer dan dat. Onze parken worden gebouwd op mooie plekken middenin de natuur. Genoeg reden om daar zuinig op te zijn. Ons verdienmodel voor investeerders is transparant met duurzame vakantiewoningen op eigen grond. Aan gasten biedt Hofparken een verblijfservaring gedurende 365 dagen per jaar die gestoeld is op de beleving van rust, natuur en lokale voorzieningen. Daarnaast zorgt het royale luxe en serviceniveau op Hofparken ervoor dat gasten hier een eigentijdse en individuele invulling geven aan hun verblijf.

Wij hebben ons toegewijd aan het sponsoren van Villa Joep, een fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Villa Joep financiert onderzoek naar neuroblastoom, een vorm van kinderkanker. Elk jaar krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Hun genezingskans is schokkend laag. Om deze reden vinden wij het belangrijk om hun hierbij te helpen om deze vorm van kanker te genezen.

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses