Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Natuurhuisje kopen

Natuurhuisje kopen

 • Duurzaamheid, natuur en rust
 • Prachtig rendement
 • Toekomstbestendige woningen
 • Geschikt voor 2, 4 en 6 personen

Huisje in de natuur kopen op één van onze duurzame parken

Investeren in een natuurhuisje kan een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame investeringsmogelijkheid. Onze natuurhuisjes, gelegen rustige gebieden, bieden niet alleen een heerlijke vakantieplek, maar ook interessante voordelen als het gaat om investeren. Met de groeiende vraag naar duurzaam en authentiek reizen, bieden onze natuurhuisjes de mogelijkheid om te investeren in een winstgevende en milieubewuste vakantiewoningen. Daarnaast wordt vakantie vieren in Nederland voor zowel Nederlanders als buitenlanders steeds populairder. De unieke en onderscheidende aanpak van Hofparken springt in het oog van investeerders. Bent u ook geïinteresseerd in het kopen van een natuurhuisje als tweede huis? Vraag dan de brochure aan of neem contact met ons op.

 

Een omgeving om van te genieten

Bij Hofparken hebben wij recreatiewoningen in een prachtige bosrijke omgeving. Ieder park dat we ontwikkelen heeft een schitterende ligging. Bij ons staan duurzaamheid, natuur en rust hoog in het vaandel. Met een investering in een vakantiewoning op Hofparken ervaart u écht het ultieme vakantiegevoel. Samen met uw gezin, familie of vrienden genieten van een vakantie in Nederland? Als u vooral wilt ontspannen in de natuur, omringd door ruimte en rust, dan is een natuurhuisje op Hofparken de perfecte investering. Onze Amalia vakantiewoningen bieden u de mogelijkheid om te investeren in een uniek concept. De Amalia Vakantiewoningen zijn vernoemd naar één van de kenmerken van Hofparken: 'royaal'. Dit verwijst zowel naar de ruime kavels als naar het 'koninklijke' tintje dat we onze investeerders graag meegeven.

Een greep uit de voorzieningen

 • Royaal terras
 • Luxe badkamer
 • WiFi
 • Zonnepanelen
 • Vloerverwarming
 • Eigen parkeerplaats
 • Airconditioning
 
 

Wat de natuurhuisjes kenmerken 

 
  Volledig gasloos verwarmen
  Gevarieerd aanbod
  Eigen gebruik & verhuur
  Aantrekkelijk rendement
  Zonnepanelen en warmtepomp
 
 

Duurzaamheid voorop op onze parken

U kunt zowel een natuurhuisje kopen op park De Bergvennen in Overijssel en op park Wiltershaar in de Achterhoek. Ieder park heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen, maar een ding hebben ze gemeen: uw huisje staat altijd midden in de natuur, op een ruime kavel en met veel privacy en rust. De duurzame vakantievilla’s zijn volledig gasvrij. Iedere vakantiewoning biedt u hetzelfde level van comfort en duurzaamheid. Ideaal voor uzelf, vrienden, familie en natuurlijk ook voor gasten die het natuurhuisje huren.

 

Wat geïnteresseerde kopers ons eerder vroegen

❖ Wat zijn de voordelen van investeren in een natuurhuisje?

Het plezierige van het kopen van een natuurhuisje: u kunt er zelf gebruik van maken wanneer u dit schikt. Maakt u er geen gebruik van? Dan verhuren we uw luxe huisje in de natuur en zorgen we voor een prachtig rendement. Een win-win situatie dus. Door het kopen van een huisje in de natuur, kunt u dus investeren in het ultieme vakantiegevoel van anderen én van uzelf. 

❖ Hoe liggen natuurhuisjes in de markt op dit moment?

De markt voor natuurhuisjes is diverser geworden, met een breed scala aan accommodatietypes, variërend van eenvoudige tiny houses en chalets tot luxe vakantiehuizen. Er zijn natuurhuisjes beschikbaar in verschillende prijsklassen en met verschillende voorzieningen, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor diverse doelgroepen, zoals gezinnen, stellen en groepen. Ook wij hebben een gevarieerd aanbod natuurhuisjes, waardoor ze een groot publiek aanspreken en ze goed in de markt liggen. Ook zien wij een groeiende vraag naar duurzaam en authentiek reizen, waardoor er tegelijkertijd een grotere vraag is naar natuurhuisjes op ons park.