Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Vakantiebungalow kopen

Luxe vakantiebungalows te koop

 • Duurzame bungalows te koop
 • Natuurrijke vakantieparken in Nederland
 • Uit te breiden met privé wellness

Bungalow kopen in de natuur van Nederland

Vanzelfsprekend laat u uw vermogen het liefst elk jaar weer renderen. Een spaarrekening zet niet langer zoden aan de dijk. Daarom kijkt u wellicht naar beleggen, maar naar welke vorm van beleggen? Een vakantiebungalow kopen in Nederland is een slimme manier van investeren. Juist nu, nu vakanties in eigen land populairder zijn dan ooit. Bovendien biedt een bungalow ook de mogelijkheid om af en toe zelf te genieten van uw tweede huis midden in de natuur. Bij Hofparken investeert u in én met een vakantiegevoel.

Ons aanbod bungalows:

3 objecten

De bungalows van Hofparken

Bij Hofparken kunt u een gloednieuwe recreatiebungalow kopen op natuurrijke locaties in Nederland. Het aanbod bestaat uit 2-, 4- en 6-persoons bungalows in het luxere segement. Wat betekent dit? Al onze bungalows zijn ontworpen met een fraaie en moderne architectuur, van alle gemakken voorzien en luxe afgewerkt.

Duurzaam en wellness

Bovendien kennen zij een duurzaam karakter: de woningen zijn gasloos en beschikken over zonnepanelen, een warmtepomp en airconditioning. Zoekt u nog wat meer luxe? Overweeg dan een vakantiebungalow te kopen met extra wellness.

De voordelen van Hofparken:

 • Aantrekkelijk rendement
 • Beperkte risico's & stabiliteit op lange termijn
 • Vaste onderliggende waarde
 • De luxe van een tweede woning voor eigen gebruik
 • Fiscaal aantrekkelijk: investeringen vallen in box 3
 • Notarieel traject & uw eigendom
 • Marktconforme tarieven
 

Bungalow kopen op een vakantiepark van Hofparken

Bij Hofparken snappen we dat de locatie erg belangrijk is. Daarom vindt u in ons aanbod vakantieparken midden in het groen en met een weids uitzicht. Zo geniet u enerzijds van uw eigen bungalow in een prachtige omgeving, maar de toeristische regio's maken het verhuren van uw recreatiebungalow ook nog eens zeer interessant.

 
  Aantrekkelijk rendement
  Beperkte risico's
  Eigen gebruik & verhuur
  Uw eigendom
 

Investeren in én met een vakantiegevoel

Dat is wat Hofparken mogelijk maakt, op verfrissende en duurzame wijze. Inspelend op de snel groeiende recreatiemarkt, bieden we de mogelijkheid om te investeren in het ultieme vakantiegevoel van anderen én uzelf. Wilt u meer informatie over een vakantiebungalow kopen? Neem dan contact met ons op of kom het park met eigen ogen bekijken.

 

U koopt een bungalow op de volgende parken:

De Bergvennen
Nederland - Overijssel

De revitalisatie door Hofparken zorgt voor nog meer glans, in de vorm van een duurzaam vakantiepark dat voldoet aan alle wensen en eisen die recreanten én investeerders er tegenwoordig aan stellen.
 

Wiltershaar
Nederland - Gelderland

Vrij naar het sprookje van Doornroosje, zou u kunnen zeggen dat Wiltershaar wakker is gekust. Waarbij het team van Hofparken als ‘prins op het witte paard’ fungeerde.

Veelgestelde vragen:

Waarom is het kopen van een vakantiebungalow aantrekkelijk?

De hoofdreden is een slimme investering doen: u kunt uw bungalow verhuren en hiermee op langere termijn een mooi rendement behalen. Toch plukt u niet alleen de vruchten op financieel gebied. Het is namelijk uw eigen bungalow: u kunt deze verhuren wanneer u dit wilt, maar ook niet verhuren wanneer u dit wilt. Zo heeft u zelf ook een heerlijke plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Waarom een bungalow kopen bij Hofparken?

Hofparken staat voor duurzaamheid: ons verdienmodel voor investeerders is transparant met duurzame vakantiewoningen op eigen grond. De verhuurorganisatie ontzorgt u volledig bij de verhuur van uw bungalow, u heeft real-time inzicht in de bezetting van uw woning én ontvangt een interessant rendement. Daarnaast kunt u zelf maximaal 3 maanden genieten van uw eigen plekje in de natuur.