Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Recreatiewoning eigen grond

Recreatiewoning kopen op eigen grond

  • Luxe vakantiewoningen met eigen grond
  • Volledig gasloos en duurzaam
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Recreatiewoning met eigen grond kopen

Hofparken biedt verschillende recreatiewoningen aan op eigen grond in de provincies Gelderland en Overijssel. Onze duurzame vakantiewoningen zijn geschikt van 2 tot 6 personen en zijn gelegen midden in de natuur. De woningen kunnen gebruikt worden voor volledige verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beiden. Investeren in een recreatiewoning kenmerkt zich vaak door een grote stabiliteit door een continu rendement. Wanneer u ervoor kiest om de woning (deels) beschikbaar te stellen voor de verhuur ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Door gebruik te maken van onze professionele verhuurorganisatie wordt u volledig ontzorgd op het gebied van beheer en administratie.

 
 

De parken van Hofparken

Investeren in een recreatiewoning op eigen grond

Recreatief vastgoed is een groeiende vorm van investeren en wordt steeds populairder. In het bijzonder stijgt de vraag naar vakantiehuizen in de natuur doordat mensen meer op zoek zijn naar rust. Het voordeel van een recreatiewoning op eigen grond is dat u volledig eigenaar bent. U komt hierdoor niet voor verrassingen te staan als het gaat om huurcontracten met betrekking tot de grond. Doordat u dus ook eigenaar bent van de grond bent u een stuk vrijer in uw keuzes.  Bij Hofparken bent u dus altijd zowel eigenaar van de woning als de grond! Wilt u meer weten? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

 
 

Een impressie van onze woningen

3 Objecten

Investeren bij Hofparken

Bij Hofparken ontzorgen we u graag op zoveel mogelijk vlakken. Door onze professionele verhuurorganisatie hoeft u zich geen zorgen te maken de verhuur van uw vakantiewoning. Deze verhuurorganisatie zorgt voor een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad. De verhuur en het beheer worden u volledig uit handen genomen, waarbij u zelf altijd inzicht houdt in de bezetting en omzet. Uiteraard zijn er risico's verbonden aan investeren in een recreatiewoning op eigen grond. Daarom zijn wij bij Hofparken altijd transparant over de risico's. 

 

Voordelen van investeren bij Hofparken

  • Aantrekkelijk rendement
  • Fiscaal aantrekkelijk
  • Luxe vakantiewoningen mét eigen grond
  • Voor eigen gebruik en verhuur
  • Beperkte risico's
 

Wat geïnteresseerden ons vroegen

Waarom zou ik investeren in een vakantiewoning van Hofparken?

De vraag naar vakantiewoningen midden in de natuur groeit steeds meer doordat mensen meer op zoek zijn naar rust. De woningen zijn beschikbaar met verschillende voorzieningen en verschillende prijsklassen, waardoor de vakantiehuizen van Hofparken geschikt zijn voor diverse doelgroepen als gezinnen, stellen en groepen. Door deze groeiende vraag kan er ook een optimale bezettingsgraad bereikt worden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de woning te gebruiken voor eigen gebruik of verhuur, waarin wij u graag volledig ontzorgen. Doordat de kosten lager zijn vanwege de duurzame recreatiewoningen, ligt ook het rendement hoger!

Wat is een voordeel van een vakantiewoning met eigen grond?

Het belangrijkste voordeel voor u als eigenaar is dat u eigenaar bent van zowel de grond als de woning waardoor u ermee kan doen wat u wilt. U betaalt iets meer, maar hebt verder geen huurkosten.