Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Recreatiewoning eigen grond

Recreatiewoning kopen op eigen grond

Tijdelijke actie: De Binnenhaven
Profiteer de eerste 3 jaar van een vast (netto)rendement van 5,5% op uw investering!
  • Luxe wellnesswoningen
  • Ruime kavels
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Volledig gasloos en duurzaam

Een recreatiewoning op eigen grond kopen

Hofparken biedt verschillende recreatiewoningen aan op eigen grond in de provincies Gelderland en Overijssel. Onze duurzame vakantiewoningen beschikken over ruime kavels en bieden veel privacy, ze zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn gelegen midden in de natuur. De woningen kunnen gebruikt worden voor volledige verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide. Investeren in een recreatiewoning kenmerkt zich vaak door een hoge stabiliteit en een continu rendement. Wanneer u ervoor kiest om de woning (deels) beschikbaar te stellen voor de verhuur ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Door gebruik te maken van onze professionele verhuurorganisatie wordt u volledig ontzorgd op het gebied van beheer en administratie en kunt u optimaal genieten van uw investering en de omgeving.

De parken van Hofparken

Investeren in een recreatiewoning op eigen grond

Recreatief vastgoed is een groeiende vorm van investeren en blijft zeer populair. In het bijzonder stijgt de vraag naar vakantiehuizen in de natuur en met wellness, doordat mensen meer op zoek zijn naar rust. Het voordeel van een recreatiewoning op eigen grond is dat u volledig eigenaar bent. U komt hierdoor niet voor verrassingen te staan als het gaat om huurcontracten met betrekking tot de grond. Bij Hofparken bent u dus altijd zowel eigenaar van de woning als de grond! Wilt u meer weten? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Een impressie van onze woningen

3 objecten

Investeren bij Hofparken

Bij Hofparken ontzorgen we u graag op zoveel mogelijk vlakken. Door onze professionele verhuurorganisatie hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van uw vakantiewoning. Deze verhuurorganisatie zorgt voor een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad. De verhuur en het beheer worden u volledig uit handen genomen, waarbij u zelf altijd inzicht houdt in de bezetting en omzet. Uiteraard zijn er risico's verbonden aan investeren in een recreatiewoning op eigen grond. Daarom zijn wij bij Hofparken altijd transparant over de risico's. 

Voordelen van investeren bij Hofparken

  • Fiscaal en renderend aantrekkelijk
  • Wellness faciliteiten optioneel
  • Luxe vakantiewoningen mét eigen grond
  • Voor eigen gebruik en verhuur
  • Beperkte risico's

Wat geïnteresseerden ons vroegen

Waarom zou ik investeren in een vakantiewoning van Hofparken?

De vraag naar vakantiewoningen midden in de natuur groeit steeds meer doordat mensen meer op zoek zijn naar rust. De woningen zijn beschikbaar met verschillende (wellness)voorzieningen en verschillende prijsklassen, waardoor de vakantiehuizen van Hofparken geschikt zijn voor diverse doelgroepen als gezinnen, stellen en groepen. Door deze groeiende vraag kan er ook een optimale bezettingsgraad bereikt worden.

Wat is een voordeel van een vakantiewoning met eigen grond?

Het belangrijkste voordeel voor u als eigenaar is dat u eigenaar bent van zowel de grond als de woning waardoor u ermee kan doen wat u wilt. U betaalt iets meer, maar hebt verder geen huurkosten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de woning te gebruiken voor eigen gebruik of verhuur, waarin wij u graag volledig ontzorgen. Doordat de (energie)kosten lager zijn vanwege de duurzame recreatiewoningen, ligt ook het rendement hoger!

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses