Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Tiny house kopen

Tiny house kopen in Nederland

Nieuwe fase: De Binnenhaven
Bezoek Hofparken Wiltershaar en maak kennis met fase De Binnenhaven.
  • Luxe en duurzame tiny houses
  • Natuur, rust en ruimte
  • Interessant rendement

Tiny house kopen in de natuur bij Hofparken

Een tiny house kopen op een vakantiepark: een jaar of tien geleden hoorde u er nog niemand over. Anno nu is het kopen van een tiny house ontzettend populair. Tiny houses zijn trendy en dat biedt zeer interessante mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een manier om met behulp van vastgoed uw vermogen te laten renderen. Bij Hofparken kunt u een luxe tiny house kopen in Nederland. Onze tiny houses bieden u de uitstraling en luxe die u gewend bent van onze andere vakantiewoningen, maar dan op een extra knusse manier. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Het aanbod tiny houses die te koop staan bij Hofparken

Uw eigen tiny house in Gelderland of Overijssel

Bij Hofparken kunt u een tiny house op eigen grond kopen in Gelderland of Overijssel. Zeker vanuit het perspectief van tiny houses bezien zijn de Achterhoek en Twente ontzettend interessante regio's. Veel mensen associëren tiny houses met de natuur. Een tiny house in een groene, rustige omgeving: dat is voor veel mensen het ideale plaatje. Dan wilt u waarschijnlijk geen tiny house kopen in de drukke Randstad. Onze vakantieparken zijn fraai gelegen en bieden weidse uitzichten. De natuur is altijd dichtbij, evenals interessante en mooie steden.

Een tiny house kopen op een vakantiepark is vanuit het oogpunt van investeren bijzonder interessant. Meer dan ooit willen mensen een tiny house huren voor een weekendje weg of een vakantie. Met tiny houses wordt een interessante markt bediend. Veelal gaat het namelijk om stellen zonder kinderen die op zoek zijn naar een sfeervol huisje en die bovendien het budget hebben om iets te huren in het luxe segment. Een tiny house kopen voor de verhuur betekent dan ook dat u kunt rekenen op mooie vooruitzichten. Bij verhuur wordt u volledig ontzorgd via onze verhuurorganisatie, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering. 

Onze parken waar tiny houses te koop staan 

Investeren in een tiny house

Voor investeerders die op zoek zijn naar rendement kan het investeren in tiny houses aantrekkelijk zijn vanwege de groeiende vraag naar betaalbare en duurzame huisvestingsopties. Doordat een tiny house relatief klein is en vaak gebouwd wordt met duurzame materialen, is het vaak goedkoper dan traditionele woningen. Bovendien is de vraag naar tiny houses toegenomen vanwege de trend naar minimalisme en duurzaamheid.

Investeerders kunnen ook geld verdienen door het aanbieden van verhuurdiensten voor tiny houses. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het ervaren van het tiny house leven, maar willen niet noodzakelijkerwijs investeren in een eigen tiny house. Door een tiny house te kopen en deze te verhuren als vakantiewoning of als een alternatieve woonruimte op een langere termijn, kunnen investeerders een gestage bron van inkomsten genereren.

De voordelen in het kort

  • Aantrekkelijk rendement
  • Beperkte risico's
  • Stabiliteit op lange termijn
  • De luxe van een tweede woning voor eigen gebruik
  • Fiscaal aantrekkelijk: de investeringen vallen in box 3
  • Notarieel traject en uw eigendom
  • Marktconforme tarieven

Geïnteresseerd?

Is een tiny house kopen iets voor u? Bij ons kunt u een tiny house kopen met grond. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over. Vraag direct een brochure aan of neem contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar en geven alle informatie die u nodig heeft.

Wat geïnteresseerden ons vroegen

Wat is een tiny house?

Een tiny house is een kleine, volledig functionele woning die vaak kleiner is dan 50 vierkante meter. De populariteit van tiny houses begon in de Verenigde Staten in de jaren 90, en de trend is sindsdien overgewaaid naar andere delen van de wereld. Op vakantieparken zijn tiny houses populair als vakantiehuisje voor 2 personen.

Waarom een tiny house kopen in Nederland?

Wat uw redenen ook zijn: een tiny house in Nederland kopen is altijd een goede investering. Uw tiny house is altijd dichtbij op momenten dat u hier zelf van wilt genieten. Daarnaast wordt binnenlands toerisme alleen maar groter en blijkt uit cijfers dat zowel Nederlanders als buitenlanders voor hun vakantie steeds vaker kiezen voor een vakantiepark in plaats van bijvoorbeeld een camping of hotel. Een tiny house in Nederland kopen bij Hofparken betekent bovendien dat u profiteert van veel gemak. Wij ontzorgen u terwijl u een grote kans hebt op een aantrekkelijk rendement.

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 124.950,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementprognoses