Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
chalet kopen

Een chalet kopen in Nederland

  • Aantrekkelijk rendement
  • Vaste onderliggende waarde
  • Luxe chalet als tweede huis

Investeren een chalet in Nederland

Vastgoed als investering is altijd al populair geweest. Zeker in tijden waarin spaargeld niet meer loont en veel andere manieren van investeren erg volatiel zijn. De populariteit van vastgoed neemt toe. Dat geldt helemaal voor recreatief vastgoed. Een chalet kopen wordt dan ook voor steeds meer mensen een serieuze optie. Als u denkt aan een chalet kopen denkt u wellicht aan een knus, maar ietwat gedateerd vakantiehuis in het buitenland. Dat kan ook anders. U kunt namelijk in eigen land een chalet kopen. Ontdek de prachtige luxe en duurzame chalets van Hofparken. Chalets om van te genieten én om rendement mee te behalen.

 

Investeren op unieke natuurrijke locaties

Een chalet kopen kan dus zeker in eigen land. Denkt u eens na waar u een vakantie chalet zou willen kopen. Dit type recreatiewoning komt het beste tot zijn recht in een groene weidse omgeving. Een chalet kopen in Gelderland of Overijssel is vanuit dat opzicht extra interessant. Wanneer u een chalet koopt, heeft u uiteraard de mogelijkheid om hier zelf met volle teugen van te genieten. Maar u wilt daarnaast profiteren van een mooi rendement. Daarom is het extra prettig om een vakantie chalet te kopen in één van de populairste vakantieregio’s van Nederland. Niet alleen binnenlandse toeristen weten de weg naar de Achterhoek te vinden; ook het aantal buitenlandse toeristen groeit gestaag. Dit biedt u als toekomstig eigenaar van een nieuwbouw chalet interessante perspectieven.

 

De voordelen in het kort:

  • Volledig gasloos
  • Met zonnepanelen en warmtepomp
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Aantrekkelijk rendement
  • Beperkte risico's
  • Volledig ontzorgd bij verhuur
 

Een chalet kopen? Helemaal van deze tijd

Wij schreven eerder al dat veel mensen een bepaald beeld hebben bij een chalet en hier misschien niet als eerste aan denken. Een vakantiechalet kopen bij Hofparken breekt met dit idee. Natuurlijk investeert u bij Hofparken in charmante en sfeervolle chalets, maar dan wel helemaal van deze tijd. Dus met een prachtige architectuur, van alle luxe voorzien én met een duurzaam karakter. Dat laatste wordt misschien voor u, maar zeker ook voor toeristen die een vakantiehuisje willen huren steeds belangrijker. De vastgoedmarkt raakt steeds meer verhit, waardoor rendement onder druk komt te staan. Bij recreatief vastgoed is hier geen sprake van. Sterker nog: de vraag naar het huren van vakantie chalets neemt steeds meer toe. Steeds meer toeristen ruilen de traditionele camping of het hotel in voor een fraai vakantiehuis.