Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
nieuwbouw vakantiehuis kopen

Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning

Nieuwe fase: De Binnenhaven
Bezoek Hofparken Wiltershaar en maak kennis met fase De Binnenhaven.
 • Duurzame nieuwbouw woningen
 • Voor eigen gebruik of verhuur
 • In de natuur van Twente of de Achterhoek

Gloednieuw en duurzaam: investeren bij Hofparken

Geniet van een unieke investeringskans bij Hofparken! Wij bieden luxe en duurzame nieuwbouw woningen op twee vakantieparken in Nederland. Park De Bergvennen ligt in de prachtige natuur van Twente. Hier vindt u diverse luxe nieuwbouw vakantievilla's die met oog voor duurzaamheid zijn gebouwd. In Winterswijk vindt u de luxe vakantievilla's en wellness lodges van park Wiltershaar. Onze nieuwbouw vakantiewoningen zijn volledig gasloos en beschikken over duurzame faciliteiten zoals een warmtepomp en zonnepanelen. Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Of u nu zelf gebruik wilt maken van uw vakantiehuis of deze wilt verhuren; u profiteert eindeloos van een investering bij Hofparken.

Een greep uit onze nieuwbouw woningen:

Uw investering in een nieuwbouw vakantiehuis

Onze luxe nieuwbouw vakantievilla's en lodges in Twente en de Achterhoek zijn een interessante investeringsmogelijkheid met een mooi rendement. De vakantiewoningen zijn duurzaam gebouwd en sfeervol ingericht. Een aantal van onze nieuwbouw vakantiehuizen beschikken over wellness voorzieningen. U kunt zelf recreëren in uw vakantiewoning en deze verhuren wanneer u hier geen gebruik van maakt. Zo investeert u niet alleen in uw vermogen, maar ook in quality time met uw vrienden en familie. Wanneer u uw nieuwbouw vakantiewoning verhuurt, worden de verhuur en het onderhoud compleet verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Wij begeleiden u hierin gedurende uw gehele investering. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw rendement terwijl wij het verhuurproces afhandelen.

Investeren bij Hofparken:

 • Aantrekkelijk rendement
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Recreatief eigen gebruik
 • Stabiliteit op lange termijn
 • Met oog voor duurzaamheid
 • Van A tot Z begeleid

Beleggen in een nieuwe woning in Oost-Nederland

Wanneer u investeert in een vakantiewoning van Hofparken kunt u rekenen op een hoge bezetting. Dankzij de natuurrijke ligging van onze parken in Twente en de Achterhoek is dit een populaire vakantiebestemming. Hier kunnen u of uw huurders heerlijk vakantie vieren tussen de uitgestrekte natuurgebieden. Beide vakantieparken liggen midden in de natuur en bieden veel rust en privacy. U kunt zelf gebruikmaken van uw nieuwbouw vakantiewoning en deze door onze professionele verhuurorganisatie laten verhuren op momenten dat u hier geen gebruik van maakt. Dat is investeren in en mét een vakantiegevoel!

  Nieuwbouw woningen
  Duurzaam gebouwd
  Eigen gebruik of verhuur
  Aantrekkelijk rendement
  Waardebehoud

Ontdek onze vakantieparken:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

• Wat zijn de voordelen van investeren in een nieuwbouw vakantiewoning?

Investeren in een vakantiewoning is populairder dan ooit! Door de daling van rente op spaarrekeningen en de stijgende vraag naar vakanties in eigen land is een belegging in een vakantiehuis een waardevaste investering. Bij Hofparken bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden voor een investering in een vakantiewoning voor eigen gebruik of verhuur.

• Wat zijn de fiscale voordelen van mijn investering?

Welke fiscale voordelen en regels een rol spelen bij uw investering hangt volledig af van uw persoonlijke situatie. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs kunnen we uw persoonlijke situatie in kaart brengen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses