Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Recreatiewoning kopen Nederland

Recreatiewoning kopen bij Hofparken

Nieuwe fase: De Binnenhaven
Bezoek Hofparken Wiltershaar en maak kennis met fase De Binnenhaven.

Investeren in uw eigen recreatiewoning

Een recreatiewoning kopen is een droom van velen. Staat u op het punt om die droom werkelijkheid te laten worden? Hofparken ontwikkelt prachtige vakantieparken met diverse luxe en duurzame recreatiewoningen. Of u nu een recreatiewoning wilt kopen om zelf van te genieten, als investering of als combinatie van beide: wij weten zeker dat wij u interessante mogelijkheden bieden op één van onze prachtige parken in Nederland.

Hofparken biedt luxe recreatiewoningen in een fraaie omgeving midden in de natuur in Overijssel en Gelderland. Deze regio's zijn ook in trek bij toeristen vanuit heel het land en het buitenland. Recreatief vastgoed bewijst zich al jaren als een stabiele investering met een beheersbaar risicoprofiel en interessant rendement.

Uw recreatiewoning bij Hofparken: Gelegen op eigen grond, direct uit voorraad leverbaar en daarbij kunt u direct profiteren van huurinkomsten.

 
 

 

 • Aantrekkelijk rendement
 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Beperkte risico's
 • Combinatie verhuur en eigen gebruik
 • Vakantiehuis te koop

Vakantiehuis in Nederland kopen

De vakantiehuizen van Hofparken zijn gelegen in rustige gebieden, midden in de natuur. Elk vakantiehuis is op duurzame en milieuvriendelijke wijze ontworpen, waardoor ze naadloos opgaan in de natuurrijke omgeving. De duurzame vakantiewoningen zijn volledig gasvrij en voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en goed isolatiemateriaal. Wanneer u een vakantiehuis in Nederland koopt streeft u naar het ultieme vakantiegevoel. Een verblijf op Hofparken biedt niet alleen een ontsnapping aan de hectiek van de dag, maar zorgt er ook voor dat u de tijd even vergeet en dichter tot elkaar komt. Beide parken bieden de mogelijkheid tot prachtige boswandelingen en fietstochten, waardoor u de natuur op een unieke manier kunt ervaren. Kortom, voor wie een vakantiehuis in Nederland wilt kopen is Hofparken de ideale bestemming.

  Volledig gasloos
  Zonnepanelen
  Warmtepomp
  Goede isolatie
  Zuivering afvalwater

In welke provincie wilt u een recreatiewoning kopen?

Rust, ruimte & duurzaamheid in:

Waarom een vakantiewoning kopen in Nederland bij Hofparken?

Het kopen van een vakantiewoning in Nederland bij Hofparken is erg aantrekkelijk vanwege de unieke locaties en hoogwaardige faciliteiten die Hofparken u biedt. Hofparken biedt vakantiewoningen op diverse locaties in Nederland, van het coulissenlandschap in de Achterhoek tot de bossen in Overijssel. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het beheer van uw woning. We ontzorgen u volledig. Van de verhuur tot aan de schoonmaak, het onderhoud en meer. Bij ons bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie-ervaring. 

Enkele voordelen van het kopen van een vakantiewoning bij Hofparken zijn:

  Direct aantrekkelijk rendement
  Unieke locaties
  Uitstekende service en onderhoud
 
 

Een luxe vakantiehuis kopen bij Hofparken

Bij Hofparken kunt u een luxe vakantiehuisje kopen. Recreatiewoningen zijn er in tal van soorten en segmenten. Wij richten ons op het luxe segment vakantiehuizen. U bent bij ons altijd verzekerd van een moderne, duurzame woning met alle luxe en een fraaie architectuur. Of u nu gaat voor een trendy tiny house of een royale gezinswoning hier tussenin. Een luxe vakantiewoning kopen bij Hofparken betekent altijd dat u investeert in een écht vakantiegevoel in een duurzame woning op populaire parken met zeer veelbelovend toekomstperspectief en een interessant verwacht rendement.

Heeft u interesse in het aanschaffen van een recreatiewoning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en nemen de tijd om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Start met het aanvragen van een vrijblijvende informatiebrochure of neem contact met ons op.

De voordelen van investeren bij Hofparken:

 • Aantrekkelijk rendement
 • Notarieel traject & uw eigendom
 • Fiscaal aantrekkelijk: investeringen vallen in box 3
 • Toenemende waarde omdat de vraag groter is dan het aanbod
 • Stabiliteit op lange termijn en een vaste onderliggende waarde

Bekijk onze recreatiewoningen:

Veelgestelde vragen

Waarom een recreatiewoning kopen?

Doorgaans kopen mensen een recreatiewoning om twee redenen: om een plek te hebben om even helemaal tot rust te komen of als interessante investering met een mooi rendement. Vaak gaat het om een combinatie van deze twee redenen. Op deze manier heeft u altijd een vakantiehuis op een unieke plek om vakantie te vieren én profiteert u van een aantrekkelijk rendement. 

Is er ook vakantiehuisje te koop met wellness?

Op Hofparken Wiltershaar kunt u een vakantiehuis kopen met luxe wellness mogelijkheden. Deze vakantiehuisjes zijn voorzien van hottub en optioneel van een sauna. Het voordeel van wellness woningen is dat deze afgelopen exploitatiejaar een 20% hogere bezetting kenden. Daarbij dragen de hottubs en sauna's ook nog bij aan de vitaliteit, gezondheid en ontspanning. 

Waar wilt u een vakantiewoning kopen?

Een duurzame vakantiewoning kopen op een duurzame locatie? Dat kan bij Hofparken. Wij vertellen u er graag meer over onze parken ⤵ 

Wiltershaar
Nederland - Gelderland

Hofparken Wiltershaar ligt in Winterswijk. Dit vakantiepark is volop in ontwikkeling en voor investeerders zeer interessant aangezien de vakantiehuizen op Wiltershaar ook al in de verhuur zijn. Hier investeert u dus vaak met direct rendement, want ook de verhuur bij Hofparken Wiltershaar loopt al zeer succesvol.

De Bergvennen
Nederland - Overijssel

Hofparken De Bergvennen ligt in Lattrop-Breklenkamp. Dit kleinschalige vakantiepark ligt in een Natura 2000 gebied en is sinds april 2023 ook in de verhuur bij Hofparken. Hofparken De Bergvennen wordt in fases ontwikkeld, waarbij u telkens de kans heeft te investeren in een vakantiehuis dat aan uw wensen voldoet.

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 124.950,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementprognoses