Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Vakantiehuis kopen aan het water
  • Natuurrijke omgeving
  • Toekomstbestendige vakantiehuizen
  • Dichtbij de Duitse grens
  • In Winterswijk

Vakantiehuizen te koop aan het water

Recreatiewoningen aan het water blijven onverminderd populair bij investeerders. Zowel vanwege de vraag naar dit specifieke type vakantiehuis vanuit huurders, als ook vaak voor een deel eigen gebruik. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis aan het water? Ontdek dan nu het project Wiltershaar en de nieuwe fase: De Binnenhaven. Hier worden in Winterswijk fraaie volledig gasloze recreatiewoningen gerealiseerd met een eigen vlonder die uw terras verbind met de prachtig aangelegde waterpartij. Daarnaast worden de Waterlodges voorzien van hottub en/of sauna. Uit intern onderzoek is gebleken dat een hottub en/of sauna voor een 20% hogere bezetting zorgt indien dit aanwezig is bij een recreatiewoning.

Wilt u meer informatie over de vakantiehuizen, het park en de locatie van de nieuwe fase van Wiltershaar? Via onderstaande brochure kunt u de brochure aanvragen.

Bekijk ons actuele aanbod van vakantiehuizen aan het water 

Waterlodge 2 | All-in
Winterswijk

Inclusief kavel, inventaris, vlonder en duurzame hottub!
Vaste prijs voor €224.500,- excl. BTW

Bekijk het vakantiehuis

Waterlodge 6 | All-in
Winterswijk

Inclusief kavel, inventaris, vlonder, hottub, sauna en buitendouche!
Vaste prijs voor €269.500,- excl. BTW

Bekijk het vakantiehuis

Hierom kiest men voor Hofparken Wiltershaar:

  • Solide rendement
  • Vakantiehuizen aan het water
  • Toekomstbestendig en duurzaam gebouwd
  • Luxe elementen zoals hottub en sauna
  • Deels eigen gebruik is mogelijk

Investeren in een vakantiehuis aan het water

Het is bij Hofparken Wiltershaar mogelijk om te investeren in een recreatiewoning aan het water die ook al direct verhuuropbrengsten opleveren. De comfortabele vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast is het prettig voor u als investeerder om te weten dat bij de 2-persoons Waterlodge de prijs inclusief kavel, inventaris, vlonder en duurzame hottub is. Bij de 6-persoons Waterlodge komt daar nog een sauna en buitendouche bij. De vakantiehuizen zijn een ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Zo kan men de gezelligheid van Winterswijk ervaren of uitwijken naar steden over de Duitse grens. Vanaf het park komt men direct in een natuurrijke omgeving. Voor de natuurliefhebbers die eropuit willen is het Duitse Zwillbrocker Venn, dat bekend staat om de flamingo's die hier neerstrijken, een mooie uitstap. Het restaurant, de petanque banen, parkwinkel en de natuurlijke zwemvijver, zorgen ervoor dat er op het park ook genoeg vertier is te vinden. Benieuwd naar meer? Via onderstaande button kunt u met ons in contact komen.

Rendement van een vakantiehuis aan het water

Voor u als investeerder is het belangrijk om inzicht te hebben in de opbrengsten en kosten van een van de Waterlodges op Hofparken Wiltershaar. Daarom hebben wij een rendementsprognose voor u opgesteld in onze brochure. Tevens vindt u hier gedetailleerde plattegronden en beschrijvingen van de Waterlodges. Wist u al dat uit intern onderzoek is gebleken dat woningen mét hottub en/of sauna een omzetverschil van circa 30% laten zien ten opzichte van soortgelijke type vakantiehuizen zonder deze luxe elementen? Benieuwd naar hoe dit zich vertaalt in de rendementsprognose? Via onderstaande button kunt u de brochure aanvragen.

Bekijk de ligging van het park

Wat maakt het kopen van een Hofparken vakantiehuis aan het water interessant?

Een recreatiewoning aan het water inclusief de luxe elementen zoals een hottub en/of sauna heeft meerdere voordelen. Uit intern onderzoek is gebleken dat dit type recreatiewoning een 20% hogere bezetting kent. Dit resulteert in een omzetverschil van circa 30% op jaarbasis. Men is namelijk bereid een hogere prijs te betalen voor een met wellness uitgeruste vakantiewoning. Daarnaast is dit type jaarrond aantrekkelijk voor een huurder. U als eigenaar kunt ook de kalmerende effecten van de hottub of sauna ontdekken als u gebruik maakt van het eigen gebruik.

Met welke fiscaliteiten moet ik rekening houden?

Een vakantiehuis aan het water kent geen andere fiscale gevolgen dan het aankopen van een regulier type vakantiehuis. De fiscale gevolgen zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de manier waarop u de vakantiewoning aanschaft. Om u goed op weg te helpen staat onze adviseur u graag hierbij. Via onderstaande button kunt u een vrijblijvende afspraak maken.