Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
tweede huis kopen

Tweede huis kopen

Tijdelijke actie: De Binnenhaven
Profiteer de eerste 3 jaar van een vast (netto)rendement van 5,5% op uw investering!
 • Luxe vakantiewoningen
 • Volledig gasloos en duurzaam
 • Voor eigen gebruik of verhuur

Een tweede huis kopen: een slimme investering

Een tweede woning kopen op een vakantiepark in Twente of de Achterhoek biedt een breed scala aan voordelen. Ten eerste geniet u van de mogelijkheid om op elk moment van de rust en natuur in deze prachtige regio’s van Nederland te profiteren. Bovendien biedt een vakantiewoning u de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren door middel van verhuur aan vakantiegangers, wanneer u zelf niet aanwezig bent. Dit kan een aantrekkelijke bron van passief inkomen zijn.

Een sfeerimpressie van onze parken ⤵

De voordelen van een tweede huis in Nederland

Met twee luxe nieuwe vakantieparken in Oost-Nederland is Hofparken een zeer interessante optie als u overweegt te investeren in een tweede woning. Onze vakantieparken zijn momenteel volop in ontwikkeling waarbij wij telkens vakantiewoningen in een nieuwe fase plaatsen. Alle vakantiewoningen zijn zeer duurzaam en voorzien van alle comfort die de vakantieganger tegenwoordig stelt. Zowel voor gezinnen als senioren heeft Hofparken een aantrekkelijk aanbod. De aankoop van een tweede woning biedt bovendien de potentie om een aantrekkelijke investering te zijn op de lange termijn. De inkomsten uit verhuur kunnen op de lange termijn aanzienlijk zijn, aangezien vakantie in eigen land al sinds lange tijd in opkomst is. Ook buitenlanders vinden steeds vaker de weg naar Nederland voor een vakantie.

U kunt een tweede huis kopen op deze locaties ⤵

Ontdek onze parken in Oost-Nederland

Tenslotte heerst er op onze vakantieparken altijd een ontspannen en gezellige sfeer. Vakantiegangers komen hier om te genieten van de natuur en het buitenleven, waardoor er vaak een vriendelijke en informele sfeer heerst. Het is een plek waar mensen samenkomen en nieuwe vrienden kunnen maken, wat bijdraagt aan de charme van het verblijf op een vakantiepark. Al met al biedt het aanschaffen van een tweede woning op een vakantiepark in Twente of de Achterhoek vele voordelen en kan het een slimme investering zijn. Het is een unieke kans om te genieten van de natuur, te ontspannen en te profiteren van passieve inkomstenbronnen.

Waarom investeren in een tweede vakantiewoning bij Hofparken?

  Aantrekkelijk rendement
  Beperkte risico's
  Volledig duurzaam
  2 tot 4 personen
  Eigen gebruik en verhuur

Wilt u graag meer weten of bent u geïnteresseerd in de aankoop van een tweede woning? Vraag vrijblijvend de brochure aan of plan uw bezoek. 

Bekijk onze vakantiewoningen ⤵

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het kopen van een tweede huis bij Hofparken?

Wanneer u investeert in een tweede huis bij Hofparken geniet u van een aantrekkelijk rendement wanneer u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur. Daarbij wordt u volledig ontzorgt door onze professionele verhuurorganisatie en heeft u real-time inzicht in de bezetting en rendement van uw woning.

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses