Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Vakantiewoning kopen in de Achterhoek

Recreatiewoning kopen in de Achterhoek

Nieuwe fase: De Binnenhaven
Bezoek Hofparken Wiltershaar en maak kennis met fase De Binnenhaven.
 • Luxe woningen in Winterswijk
 • Natuurrijke omgeving
 • Waardevast rendement

Vakantiewoning kopen in de Achterhoek

De Achterhoek, een prachtige streek in het oosten van Nederland, staat bekend om zijn rustieke landschappen, kleine dorpjes en gastvrije gemeenschappen. Het is daarom ook niet gek dat steeds meer mensen de charme van deze regio ontdekken en overwegen om er een vakantiewoning te kopen. Of u nu op zoek bent naar een tweede huis om van uw vrije tijd te genieten of als een waardevaste investering voor verhuur, de Achterhoek heeft veel te bieden voor potentiële kopers. Dat weten wij bij Hofparken maar al te goed. Maak daarom kennis met de vakantiewoningen die te koop zijn bij Park Wiltershaar in Winterswijk. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in de Achterhoek? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of vraag onze brochure aan.

Recreatiewoningen te koop in de Achterhoek bij Hofparken

Een interessante investering

De Achterhoek in Gelderland trekt jaarlijks zo'n 7 miljoen toeristen, zowel uit binnen- als buitenland. Steeds meer toeristen kiezen ervoor om een vakantiehuis te boeken in plaats van een camping of hotel. Het kopen van een vakantiewoning in de Achterhoek wordt dan ook beschouwd als een interessante investering. Met name de vakantieparken van Hofparken, Wiltershaar in de Achterhoek en De Bergvennen in Twente, behoren tot de meest unieke vakantieparken van deze regio's door hun bijzondere ligging in de natuur en aan de Duitse grens, de type accommodaties en het vele groen op de parken. De parken kennen een zeer hoge bezettingsgraad. Hofparken is bezig met prachtige projecten en het kopen van een vakantiehuis op één van deze parken wordt naar verwachting beloond met een aantrekkelijk rendement. Als eigenaar van een vakantiewoning kunt u daarvan profiteren.

Wat maakt Winterswijk zo uniek?

  Prachtige natuur

  De regio heeft weidse natuur met kronkelende rivieren en uitgestrekte bossen en weilanden, waardoor u kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

  Historische charme

  Ook heeft de regio een rijke geschiedenis met historische steden, zoals Groenlo en Lichtenvoorde, met eeuwenoude gebouwen, zoals de Jacobskerk.

  Rust en ruimte

  De omgeving van ons park in Winterswijk heeft een rustig en landelijke karakter, waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

  Wandelen en fietsen

  De vakantieparken zijn omgeven met vele wandel- en fietsroutes door het prachtige landschap, waardoor u kunt genieten van de schoonheid van de streek.

Het ideale vakantiehuis te koop in de Achterhoek

Alle vakantiewoningen bij Hofparken zijn modern, duurzaam, luxe en wij bieden u een grote variëteit. In ons aanbod vindt u vakantiewoningen in uiteenlopende stijlen en van diverse formaten. Van een prachtig knus tiny house tot eengezinswoning die van alle luxe is voorzien. Wanneer u een vakantiehuis wilt kopen, bent u natuurlijk op zoek naar een interessante beleggingsmogelijkheid, maar hoe ideaal is het als u ook direct een woning aanschaft waar u zélf van kunt genieten op momenten dat u deze niet verhuurt?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis in de Achterhoek? Neem dan contact met ons op. Op onze website kunt u een impressie krijgen van onze parken en woningen. Ook kunt u geheel vrijblijvend een brochure aanvragen waarin wij u alles vertellen over de mogelijkheden. Wilt u liever een account manager spreken? Plan dan een afspraak in. Wij nemen graag de tijd om u alles te vertellen en uw vragen te beantwoorden. Ook een bezichtiging van onze projecten behoort op aanvraag tot de mogelijkheden.

De voordelen van uw investering ⤵

 • Aantrekkelijk rendement
 • Beperkte risico's
 • Stabiliteit op lange termijn
 • Tweede woning voor recreatief gebruik
 • Fiscaal aantrekkelijk
 • Notarieel traject & jouw eigendom
 • Marktconforme tarieven

Hier is vakantiepark Wiltershaar gevestigd

Welke vragen we kregen van geïnteresseerden

❖ Waarom zou ik investeren in een vakantiehuis in de Achterhoek?

Investeren in een vakantiehuis in de Achterhoek bij Hofparken kan aantrekkelijk zijn vanwege het hoge rendement door verhuurinkomsten en goede bezettingsgraad. Het kan ook zorgen voor diversificatie van uw beleggingsportefeuille en belastingvoordelen, zoals aftrekposten voor hypotheekrente en onderhoudskosten. Daarnaast kunt u als eigenaar van een vakantiehuis in de Achterhoek ook zelf genieten van de woning voor eigen recreatie of als tweede woning.

❖ Hoe duurzaam zijn de vakantiewoningen bij Hofparken?

Bij de bouw van onze vakantiewoningen maken we gebruik van duurzame materialen, zijn ze gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Hierdoor zijn de vakantiewoningen (bijna) zelfvoorzienend wat betreft elektriciteitsgebruik. Ook dragen we op onze vakantieparken bij aan de natuur door rekening te houden met biodiversiteit, stimuleren we  elektrisch rijden en houden wij bij de aanleg en het onderhoud rekening met de groenvoorzieningen.

❖ Wat zijn de recreatiemogelijkheden rondom park Wiltershaar?

Het park bevindt zich in de plaats Winterswijk. In deze omgeving is veel natuur te vinden, perfect voor wandel- en fietstochten. Het gebied rond Winterswijk is zelfs aangewezen als Nationaal Landschap vanwege zijn unieke geologische kenmerken. Zo vindt u hier ook de Steengroeve Winterswijk. Hier zijn fossielen te vinden van dieren die meer dan 240 miljoen jaar geleden leefden, uit de tijd van de dinosauriërs. De steengroeve is daarom een belangrijke vindplaats voor wetenschappelijk onderzoek. Winterswijk ligt natuurlijk ook dicht bij de Duitse grens, dus het gebied heeft een rijke geschiedenis van grenshandel en cultuuruitwisseling. Er zijn dus volop recreatiemogelijkheden in de omgeving.

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 124.950,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementprognoses