Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Luxe wellness lodges

Luxe wellness lodges in de veelzijdige Achterhoek

Tijdelijke actie: De Binnenhaven
Profiteer de eerste 3 jaar van een vast (netto)rendement van 5,5% op uw investering!
 • Twee- en vierpersoons wellness lodges
 • Voorzien van hottub
 • Duurzame woningen

De luxe wellness lodges van Hofparken

Doordat de vraag naar vakantiehuizen met wellness groeit bieden wij twee- en vierpersoons luxe wellness lodges aan. Deze woningen zijn voorzien van hottub en optioneel van een sauna. Wellness woningen kenden afgelopen exploitatiejaar een 20% hogere bezetting dan onze soortgelijke types zonder wellness en een positief omzetverschil van circa 30% op jaarbasis! Het gebruik van hottubs heeft een kalmerend effect op lichaam en geest en brengt verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee. U kunt dit type woning zelf gebruiken of (gedeeltelijk) verhuren. Bij verhuur ontvangt u een aantrekkelijk rendement en zorgt onze verhuurorganisatie voor de gehele exploitatie. De verschillende type vakantiewoningen beschikken allen over een ruime kavel, waardoor rust en ruimte gegarandeerd zijn.

Let op: De laatste luxe Wellness Lodges zijn nu in de verkoop! Wees er snel bij en maak een afspraak of bekijk onze brochure.

Bekijk onze wellness lodges:

De ontwikkelingen binnen vakantiewoningen met wellness

Wij zien dat woningen met wellness, ondanks de toegenomen concurrentie, bijzonder in trek blijven. Uit intern onderzoek is gebleken dat een vakantiewoning met hottub een 20% hogere bezetting kent in vergelijking tot soortgelijke types zonder hottub. Daarbij zijn consumenten bereid om een hogere weekprijs te betalen voor een vakantiehuis met hottub wat resulteert in een omzetverschil van 30% op jaarbasis. Voor dit woningtype is er binnen het bestaande parkaanbod schaarste, wat dit een unieke investeringsmogelijkheid maakt. 

 
  Grenzeloos genieten

  Uit meerdere onderzoeken blijkt een toename van Duitse toeristen. Deze groep boekt vaak langere verblijven in Nederland en is gek op wellness. De ligging van Hofparken is ideaal voor deze groep.

  Vitaliteit & gezondheid

  De hottubs van Hofparken hebben een kalmerend effect op lichaam en geest. Wat door de aanmaak van endorfine kan bijdragen een een verhoogd gevoel van geluk. 

  Privé wellness

  Privé-wellness wint aan populariteit door de zekere mate van 'verpreutsing' binnen de met name jongere doelgroepen. Deze groep heeft een verminderde tolerantie voor bloot in de publieke ruimte.

  Meer oog voor ontspanning

  Consumenten worden steeds bewuster en lijken door de spaarzame vrije tijd bereid meer te besteden voor zaken als ervaring, ontspanning en onthaasting. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. 

Ga voor gezondheidsvoordelen en pure ontspanning

Wellness is aan een ware opmars bezig in Nederland. Steeds meer mensen erkennen het belang van een gezonde levensstijl en baseren hierop hun keuzes en voorkeuren. De hottubs en sauna's van Hofparken hebben een kalmerend effect op lichaam en geest, en stelt u in staat om helemaal tot rust te komen. De aanmaak van het 'feel-good' hormoon endorfine draagt bij aan een diepere slaap en een verhoogd gevoel voor geluk. 

Investeren bij Hofparken

Ontspanning staat centraal bij Hofparken. Om die reden vinden wij het ook belangrijk dat de aankoop zo ontspannen mogelijk gaat en begeleiden wij u van begin tot eind. Wij adviseren u graag over de investeringsmogelijkheden, het rendement en de fiscale voordelen. Ook na aankoop van een vakantiewoning staat onze verhuurorganisatie voor u klaar om het onderhoud en beheer volledig op zich te nemen. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van uw investering. Bij Hofparken is duurzaamheid ook een kernwaarde en voldoen de woningen aan de gestelde BENG-eisen. Zo zijn onze woningen gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Wilt u meer weten over onze vakantiewoningen of wilt u persoonlijk advies?

Maak kennis met Hofparken:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Zijn de woningen beide voorzien van zowel een hottub als sauna?

De luxe wellness lodges zijn inclusief hottub. Optioneel is het mogelijk om een buitensauna aan te schaffen. Deze buitensauna is elektrisch gestookt en heeft een capaciteit van 4 personen.

Wat zijn de voordelen van een hottub?

Een hottub zorgt voor een afname van het stresshormoon. Lichaam en geest werken samen om het immuunsysteem te versterken. U voelt u niet alleen meer ontspannen, maar ook scherper en energieker. Ook spieren kunnen sneller herstellen doordat de bloedcirculatie sneller gaat. Door de warmte wordt ook het metabolisme versneld waardoor het lichaam zich sneller van schadelijke stoffen zal ontdoen. 

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses