Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Recreatiewoning kopen Ootmarsum

Recreatiewoning kopen Ootmarsum

Nieuwe fase: De Binnenhaven
Bezoek Hofparken Wiltershaar en maak kennis met fase De Binnenhaven.
  • Luxe recreatiewoningen
  • Nabij pittoresk Ootmarsum
  • Midden in de natuur
  • Op ruime eigen kavels

Recreatiewoning te koop nabij Ootmarsum

Het kunststadje Ootmarsum is een echte toeristische trekpleister voor veel cultuur- en natuurliefhebbers in Nederland. Gelegen te midden van de uitgestrekte Twentse landschappen en weilanden is het dus ook een toplocatie voor een recreatiewoning. Vanaf ons Hofparken De Bergvennen bent u binnen vijf minuten rijden in Ootmarsum. Dit vakantiepark heeft diverse moderne en duurzame recreatiewoningen voor 2, 4 en 6 personen en is gelegen in een natuurrijke omgeving. Zo zijn de vakantiewoningen perfect voor een waardevolle investering. Wilt u meer informatie over de verschillende investeringsmogelijkheden bij Hofparken De Bergvennen? 

Investeren in uw eigen recreatiewoning

Het investeren in een recreatiewoning nabij een toeristisch populaire locatie kan een slimme zet zijn. Wanneer u besluit een recreatiewoning te kopen nabij Ootmarsum kunt u bij Hofparken De Bergvennen kiezen uit verschillende gebruiksvormen. U kunt de woning aankopen voor eigen gebruik en er 365 dagen per jaar recreatief gebruik van maken. Ook kunt u de woning aanschaffen en beschikbaar stellen voor verhuur om hiermee een aantrekkelijk rendement realiseren. Tevens heeft u de mogelijkheid een recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik in combinatie met verhuur. Op deze manier geniet u van uw eigen verblijfsplaats en rendement. Omringd door schitterende fiets- en wandelgelegenheden zijn levendige stadjes zoals Nordhorn, Denekamp en Ootmarsum makkelijk te bereiken en hoeft u of uw gast zich nooit te vervelen!

    Eigen gebruik
    Volledige verhuur
    Eigen gebruik en verhuur

De recreatiewoningen van Hofparken De Bergvennen

Op een steenworp afstand van de Duitse grens ligt Hofparken De Bergvennen. Het aanbod van het Twentse park bestaat uit duurzame recreatiewoningen, gelegen op eigen ruime kavels. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2, 4 en 6 personen. Dankzij de efficiënte indeling, de schuifpui en de hoge ramen, maken de woningen een ruime, comfortabele en lichte indruk. Wanneer u ervoor kiest de woning aan te schaffen voor eigen gebruik kunt u ook kiezen voor een optioneel inventarispakket en afhankelijk van het woningtype aanvullende wellnessfaciliteiten. Zo geniet u bij aanschaf van een vakantiewoning bij Hofparken direct optimaal van uw investering. Wilt u één of meer van onze woningen eens in het echt bekijken?

Bekijk het aanbod van De Bergvennen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diverse investeringsmogelijkheden om een vakantiewoning te kopen nabij Ootmarsum of wenst u (financieel) advies te ontvangen van onze verkoopadviseurs? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak en maak kennis met het park en de veelzijdige omgeving.

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 124.950,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementprognoses