Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop

Investeren in een vakantiewoning

Tijdelijke actie: De Binnenhaven
Profiteer de eerste 3 jaar van een vast (netto)rendement van 5,5% op uw investering!
  • Aantrekkelijk rendement
  • Luxe en duurzame vakantiewoningen
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Investeren in een recreatiewoning bij Hofparken

Investeren in een vakantiewoning is altijd al een populaire vorm van investeren geweest. De laatste jaren neemt de populariteit nog verder toe. Dat is niet verwonderlijk. In een tijd waarin sparen relatief weinig rendement biedt en tal van investeringsmogelijkheden behoorlijk risicovol en volatiel blijken, ontpopt investeren in een vakantiewoning zich niet alleen tot een investering met een grote kans op een mooi rendement. U profiteert hier ook op andere manieren van. Heeft u interesse in investeren in een vakantiehuis? Lees dan verder of neem contact op met één van onze adviseurs. Hofparken biedt u zeer aantrekkelijke mogelijkheden.

De voordelen van investeren in een vakantiehuis

Investeren in een vakantiehuis biedt u tal van voordelen. Allereerst heeft vastgoed, en vooral recreatief vastgoed, zich de afgelopen jaren bewezen als zeer interessante manier om geld te beleggen. Investeren in een vakantiehuis kenmerkt zich ten opzichte van andere manieren van investeren vaak door een grote stabiliteit. U heeft een grote kans op een mooi continu rendement. Vakantiewoningen zullen altijd in trek blijven. Een bijkomend voordeel van investeren in een vakantiewoning is dat u hier niet alleen vanuit financieel oogpunt de vruchten van plukt. Hoewel de vakantieparken van Hofparken zich kenmerken door een uitstekende bezettingsgraad, wilt u uw woning waarschijnlijk niet 365 dagen per jaar verhuren. Dat hoeft ook niet. Buiten verhuurperioden om kunt u zelf ook genieten van uw vakantiewoning. U heeft hiermee een heerlijke plek voor een korte break of een langere vakantie. Alleen, met vrienden of met het gezin.

De voordelen van investeren bij Hofparken:

  • Aantrekkelijk rendement
  • Beperkte risico's
  • Stabiliteit op lange termijn
  • Woning voor recreatief eigen gebruik
  • Fiscaal aantrekkelijk
  • Notarieel traject & jouw eigendom
  • Marktconforme tarieven

Bekijk onze vakantieparken in de Achterhoek en Twente  ⤵︎  

Beleggen in een vakantiehuis van Hofparken

Beleggen in een vakantiehuis van Hofparken biedt u dus een interessante mogelijkheid om uw vermogen te laten renderen. U belegt altijd in een modern, luxe én duurzaam huis. Bovendien heeft u een zeer ruime keuze uit verschillende vakantiewoningen. Zowel qua budget als qua stijl en grootte kunt u altijd een keuze maken die perfect bij u past.

Duurzaam investeren bij Hofparken

Investeren in duurzaam recreatief vastgoed heeft veel voordelen. Bij Hofparken is de term duurzaamheid een kernwaarde die terugkomt in de visie en missie van onze organisatie.
Ontdek duurzaam investeren bij Hofparken

Zorgeloos investeren door onze professionele verhuurorganisatie

Door onze professionele verhuurorganisatie hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over het verhuren van uw luxe vakantiewoning in Twente of in de Achterhoek. Onze verhuurorganisatie optimaliseert voortdurend de bezettingsgraad van uw vakantiewoning.
Ontdek onze organisatie

Risico's van het investeren in recreatief vastgoed

Hoewel de inspanningen van Hofparken erop zijn gericht de risico’s zo klein mogelijk en het rendement zo hoog mogelijk te maken, gaat iedere investering gepaard met risico’s. Dus ook de investering in recreatief vastgoed. Bij Hofparken zijn we transparant over de risico’s.
Lees meer over de risico's

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op de website en in de gratis en vrijblijvend aan te vragen brochure leest u meer over de parken, woningen en mogelijkheden. Wilt u liever iemand spreken? Dat kan uiteraard. U bent van harte welkom om een gesprek in te plannen met één van onze adviseurs. Wij vertellen u dan graag alles wat u wilt weten en geven antwoord op al uw vragen. Ook een bezichtiging van de locatie behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod:

4 objecten

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses