Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Kavels 500m2
Variabel rendement uit verhuur
3 maanden eigen gebruik
Zonnepanelen met batterij
Gasloos

Open Dagen in oktoberzien we u ook?

In oktober zetten we de deuren van Hofparken Wiltershaar open voor geïnteresseerden in een vakantiewoning. Tijdens de Open Dagen op 22 en 23 oktober bent u van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de unieke vakantiewoningen van Hofparken.

Nieuw type vakantiewoning Alexia

Tijdens de Open Dagen staat er een showmodel van ons nieuwe type vakantiewoning Alexia. Deze prachtige vakantiewoning voor 4 personen heeft een mooie vormgeving met veel oog voor details. Zoals u van Hofparken gewend bent, staat de woning op een ruime kavel met veel privacy. Bovendien is de woning bijna energieneutraal, voorzien van warmtepomp en zonnepanelen en volledig gasloos. Het ontbreekt u en uw gasten niet aan comfort in de Alexia vakantievilla met een airco, ruime badkamer en heerlijke bedden.

Bekijk vakantiewoning Alexia

Investeren in een vakantiewoning

Nog altijd is het investeren in recreatief vastgoed een interessante mogelijkheid met beperkte risico’s. Een vakantiewoning bij Hofparken biedt veel voordelen, zoals:

  • Geheel nieuw aangelegde vakantieparken midden in de natuur
  • Zowel voor eigen gebruik als verhuur
  • Marktconforme tarieven
  • Fiscaal aantrekkelijk met een mooi rendement

Tijdens de Open Dagen vertellen wij u graag meer over alle mogelijkheden, maar belangrijker nog… u ziet met eigen ogen met hoeveel aandacht onze parken worden ontwikkeld. Zien we u op 22 of 23 oktober bij Hofparken Wiltershaar in Winterswijk. U bent van harte welkom.

Duurzaam investeren?

Het indrukwekkende resultaat van duurzaam investeren in Winterswijk: Hofparken Wiltershaar, is absoluut een bezoek waard. Hier ziet u in de praktijk hoe Hofparken onderscheidend werkt aan ‘Vakanties 2.0’: duurzaamheid en luxe gaan hier hand in hand.

Hofparken Kaart Wiltershaar Omgeving