Nieuwe speler
in vakantieland

Hofparken is een relatief jonge organisatie die zich de komende jaren wil specialiseren in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Wij willen je graag laten meedelen in onze ambitie, visie én succes.

Foto van de tuin van een huisje op Park Wiltershaar (2)

Waar we voor staan

“Met Hofparken naar een duurzame toekomst. Duurzaamheid klinkt misschien als modewoord, maar is bij ons veel meer dan dat. Onze parken worden gebouwd op mooie plekken middenin de natuur. Genoeg reden om daar zuinig op te zijn. Ons verdienmodel voor investeerders is transparant met duurzame vakantiewoningen op eigen grond. Aan gasten biedt Hofparken een verblijfservaring gedurende 365 dagen per jaar die gestoeld is op de beleving van rust, natuur en lokale voorzieningen. Daarnaast zorgt het royale luxe en serviceniveau op Hofparken ervoor dat gasten hier een eigentijdse en individuele invulling geven aan hun verblijf.”

Wat we doen

“Hofparken bestaat uit vakantieparken in Nederland die een onderscheidend karakter hebben. Dit unieke karakter wordt bepaald door de ligging van de parken, de type accommodaties en het vele groen op de parken. Daarmee biedt Hofparken enerzijds aan eigenaren een goed rendement op investeringen en anderzijds aan gasten een unieke vakantie-ervaring.”