Investeren in een duurzame vakantiewoning bijHofparken

Wie anno nu een vakantiewoning wil kopen, kijkt daar waarschijnlijk op een andere manier naar dan een paar decennia geleden. Zo is de interesse in een duurzame vakantiewoning kopen enorm gestegen. U bent dan ook zeker niet de enige. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze levens.

Dat geldt in het bijzonder voor de duurzaamheid van woningen. Niet alleen die van uw hoofdwoning: ook op het gebied van vakantievastgoed neemt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol in. Dat realiseren wij ons bij Hofparken als geen ander en daarom speelt duurzaamheid bij onze vakantiewoningen een prominente rol.

Hofparken begon jaren geleden al met de ontwikkeling van duurzame vakantiewoningen. Dat u wilt investeren in een duurzame vakantiewoning is voor ons logisch. Dat heeft niet alleen te maken met veranderende tijden en wensen, maar ook met het segment waarin wij opereren én de omgeving van onze vakantieparken.

Onze parken bevinden zich in fraaie groene omgevingen omringd door natuur. Daar hoort duurzaamheid als vanzelfsprekend bij. Dus wilt u een duurzame vakantiewoning kopen, lees dan verder of neem contact op met één van onze adviseurs.

Brochure aanvragen

 • Amalia 2 met sauna, die u als recreatiewoning kunt kopen.
 • Investeren in een recreatiewoning
 • Amalia 4 met sauna kopen
 • Vakantiewoning kopen Amalia 4
 • Amalia 6 personen met sauna en hottub
 • Amalia 6 vakantiewoning kopen
 • Woonkamer Amalia 4 personen
 • Woonkamer foto huisje uit andere hoek genomen.
 • Woonkamer foto huisje.
 • Interieur huisje van keuken en slaapkamer.
 • Interieur huisje van een woonkamer.
 • Interieur huisje van een tweepersoonsbed.

Waarom een duurzame vakantiewoning kopen?

Waarom een duurzame vakantiewoning kopen? Er zijn diverse argumenten aan te dragen waarom een duurzame vakantiewoning kopen juist nu interessant is.

Duurzaamheid is niet alleen voor u belangrijk. Steeds meer mensen baseren hun keuzes op duurzaamheid. Dit geldt ook voor toeristen die op zoek zijn naar een vakantiewoning om te huren. Ook zij zijn steeds kritischer met het oog op natuur en milieu en zoeken daarom vaker naar een duurzame woning om te huren. Door een duurzame vakantiewoning te kopen doet u een investering waar u in de toekomst alleen maar profijt van heeft.

Bij het investeren in vakantievastgoed draait het natuurlijk allemaal om rendement. U wilt een investering die zich terugbetaalt. De vaste en variabele kosten van een duurzame vakantiewoning zijn lager dan die van een woning met een minder duurzaam karakter. Dit maakt een duurzame vakantiewoning kopen tot een betere investering met het oog op de lange termijn.

Duurzame woningen zijn in veel opzichten onderhoudsvriendelijker. Wanneer u investeert in een vakantiewoning is het natuurlijk een groot voordeel om zoveel mogelijk ontzorgd te worden. Dat is altijd de focus van Hofparken Verkoop. Investeren in een duurzame woning draagt daaraan bij. Zeker ook met het oog op onderhoud in de toekomst.

Een vakantiewoning aanschaffen betekent voor u waarschijnlijk ook dat u met enige regelmaat zelf wilt genieten van uw vakantiehuis. Hoe fijn is het dan dat u weet dat u geniet van een duurzaam vakantiehuis met een geringe ecologische voetafdruk?

Een vakantiewoning kopen bij Hofparken

De voordelen van investeren bij Hofparken

 • Aantrekkelijk rendement
 • Beperkte risico's
 • Stabiliteit op lange termijn en een vaste onderliggende waarde
 • De luxe van een tweede woning voor recreatief eigen gebruik
 • Fiscaal aantrekkelijk: de investeringen vallen in box 3
 • Notarieel traject & jouw eigendom
 • Marktconforme tarieven

Onze vakantieparken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Onze adviseurs vertellen u graag alles over onze duurzame vakantiewoningen

Denkt u na over het kopen van een duurzame vakantiewoning? Plan dan een videocall in met één van onze adviseurs. Wij nemen graag vrijblijvend de tijd om uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden te bespreken. Hofparken Verkoop biedt u tal van duurzame vakantiewoningen te koop aan op diverse vakantieparken in Nederland. Er is altijd een perfecte match.

Voor meer informatie kunt u naast een videocall ook een brochure aanvragen. En wilt u met eigen ogen zien welke projecten wij ontwikkelen en hoe mooi onze duurzame vakantiehuizen zijn? Wij plannen in overleg graag een bezichtiging of bekijk de open dagen

Lifestyle Recreatie, door Hella Siertsema

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op de website en in de gratis en vrijblijvend aan te vragen brochure leest u meer over de parken, woningen en mogelijkheden. Wilt u liever iemand spreken? Dat kan uiteraard. U bent van harte welkom om een videocall in te plannen met één van onze adviseurs. Wij vertellen u dan graag alles wat u wilt weten en geven antwoord op al uw vragen. Ook een bezichtiging van de locatie behoort tot de mogelijkheden of bekijk de open dagen.

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?

Schrijf u in voor de digitale updates