Bungalow kopen bijHofparken

Vanzelfsprekend laat u uw vermogen het liefst elk jaar weer renderen. Een spaarrekening zet niet langer zoden aan de dijk zetten. Daarom kijkt u wellicht naar beleggen. Maar naar wat voor vorm van beleggen? Wat dacht u van een bungalow kopen? Investeren in vastgoed is altijd al populair geweest. Investeren in recreatief vastgoed is bovendien populairder dan ooit. Is een bungalow kopen iets voor u? Wij vertellen u er graag meer over.

Brochure aanvragen

 • Amalia 2 met sauna, die u als recreatiewoning kunt kopen.
 • Investeren in een recreatiewoning
 • Amalia 4 met sauna kopen
 • Vakantiewoning kopen Amalia 4
 • Amalia 6 personen met sauna en hottub
 • Amalia 6 vakantiewoning kopen
 • Woonkamer Amalia 4 personen
 • Woonkamer foto huisje uit andere hoek genomen.
 • Woonkamer foto huisje.
 • Interieur huisje van keuken en slaapkamer.
 • Interieur huisje van een woonkamer.
 • Interieur huisje van een tweepersoonsbed.

Waarom een bungalow kopen?

De hoofdreden voor veel mensen om een bungalow te kopen, is omdat zij hiermee een investering doen. Wanneer u een bungalow koopt, kunt u deze verhuren en hiermee op de langere termijn een mooi rendement behalen. Maar dit vertelt vaak niet het hele verhaal. Een bungalow kopen betekent namelijk ook dat u zelf hier de vruchten van plukt. Niet alleen op financieel gebied. Het is uw eigen bungalow: u kunt deze verhuren wanneer u dit wilt, maar ook niét verhuren wanneer u dit wilt. Want wat belet u om af en toe van uw eigen bungalow te genieten? U heeft hiermee een heerlijke plek om alleen, met het gezin, familie of vrienden even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Vakantiebungalow kopen bij Hofparken

Bij Hofparken Verkoop kunt u een vakantiebungalow kopen. Niet zomaar één. Er is namelijk een vakantiebungalow voor iedereen en op de mooiste locaties in Nederland. Ons aanbod bestaat uit 2, 4 en 6 persoons bungalows waarbij elk type is voorzien van alle luxe en comfort.

Hofparken biedt bungalows te koop aan in het luxe segment. Wat betekent dit? Allereerst dat u altijd de keuze hebt uit een bungalow die bij uw wensen en eisen past op het gebied van formaat. Daarnaast zijn al onze bungalows ontworpen met een fraaie moderne architectuur, van alle gemakken voorzien, luxe afgewerkt en kennen zij een duurzaam karakter. Een vakantiebungalow kopen anno nu doet u natuurlijk bij Hofparken Verkoop.

Hoe krijg ik meer informatie?

Brochure aanvragen
of neem rechtstreeks contact met ons op.

Een vakantiewoning kopen bij Hofparken

De voordelen van investeren bij Hofparken

 • Aantrekkelijk rendement
 • Beperkte risico's
 • Stabiliteit op lange termijn en een vaste onderliggende waarde
 • De luxe van een tweede woning voor recreatief eigen gebruik
 • Fiscaal aantrekkelijk: de investeringen vallen in box 3
 • Notarieel traject & uw eigendom
 • Marktconforme tarieven

Onze vakantieparken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Bungalow kopen in Gelderland of Overijssel

Wilt u een bungalow kopen in Gelderland of een bungalow kopen in Overijssel? Dat begrijpen wij als geen ander. Een bungalow huisje kopen is natuurlijk altijd een prachtige investering. Maar naast de bungalow zelf, telt ook de locatie. Op onze parken koopt u een vakantiebungalow middenin het groen en met een weids uitzicht. Gelderland en Overijssel zijn populaire vakantiebestemmingen die jaarlijks door meer toeristen worden ontdekt. Voor binnenlands en buitenlands toerisme. De Achterhoek is zonder twijfel één van de mooiste gebieden van ons land. Elk jaar kan de regio rekenen op miljoenen toeristen.

Bovenstaande maakt een bungalow kopen in Gelderland of Overijssel extra interessant. U geniet enerzijds van uw eigen bungalow in een prachtige omgeving, maar de populaire regio maakt het verhuren van uw vakantiebungalow nog eens extra interessant. Voor investeerders in vakantiebungalows ziet het toekomstige rendement er veelbelovend uit.

Lees meer over de voordelen van investeren in recreatief vastgoed

Lifestyle Recreatie, door Hella Siertsema

Wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiebungalow bij Hofparken Verkoop? Vraag dan direct vrijblijvend een brochure aan. Hierin vindt u de belangrijkste informatie. Wilt u liever een adviseur spreken? Wij maken graag kennis met u. U kunt een videocall inplannen met uw account manager. Onze account manager zal al uw vragen beantwoorden en samen met u kijken naar de mogelijkheden. Ook is het op afspraak mogelijk om een rondleiding in te plannen op het park van uw keuze, zodat u onze prachtige bungalows met eigen ogen kunt zien.

Neem contact op met Hofparken

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?

Schrijf u in voor de digitale updates