Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Vakantiebungalow kopen

Luxe vakantiebungalows te koop

Tijdelijke actie: De Binnenhaven
Profiteer de eerste 3 jaar van een vast (netto)rendement van 5,5% op uw investering!
 • Duurzame bungalows te koop
 • Natuurrijke vakantieparken in Nederland
 • Uit te breiden met privé wellness
 • Eigen verhuurorganisatie

Bungalow kopen in de natuur van Nederland

Vanzelfsprekend laat u uw vermogen het liefst elk jaar weer renderen. Daarom kijkt u wellicht naar investerings- en beleggingsmogelijkheden, maar naar welke vorm? Een vakantiebungalow kopen in Nederland is een slimme manier van investeren. Juist nu, nu vakanties in eigen land populairder zijn dan ooit. Bovendien bieden onze bungalows u een tweede (t)huis midden in de natuur om af en toe zelf van te genieten. Bij Hofparken investeert u in én met een vakantiegevoel, en dat terwijl u daarnaast ook nog eens profiteert van een aantrekkelijk rendement. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden op onze parken in Twente en de Achterhoek?

Een aantal van onze bungalows:

0 objecten

De bungalows van Hofparken

Bij Hofparken kunt u gloednieuwe recreatiebungalows kopen op natuurrijke locaties in Nederland. Het aanbod bestaat uit 2-, 4- en 6-persoons bungalows in het luxere segment. Al onze bungalows zijn ontworpen met een fraaie en moderne architectuur, van alle gemakken voorzien en luxe afgewerkt. Daarnaast beschikken onze vakantiebungalows over een duurzaam karakter: de woningen zijn gasloos, beschikken over zonnepanelen, airconditioning en een warmtepomp. Bent u toch op zoek naar wat meer luxe? Overweeg dan een vakantiebungalow te kopen met aanvullende wellnessfaciliteiten zoals een sauna en een hottub.

De voordelen van Hofparken:

 • Aantrekkelijk rendement
 • Verhuur en eigen gebruik mogelijk
 • Luxe wellness faciliteiten
 • Duurzame bungalows op rustgevende parken

De Bergvennen
Nederland - Overijssel

Ontdek ons duurzame vakantiepark dat voldoet aan alle wensen en eisen die recreanten én investeerders er tegenwoordig aan stellen.
 

Wiltershaar
Nederland - Gelderland

Investeren in de toekomst bij Hofparken. Onze woningen zijn direct beschikbaar en u genereert hierdoor directe huurinkomsten. Dat is slim investeren!

Investeren in én met een vakantiegevoel

Dat is wat Hofparken mogelijk maakt, op verfrissende en duurzame wijze. Inspelend op de snel groeiende recreatiemarkt, bieden we de mogelijkheid om te investeren in het ultieme vakantiegevoel van anderen én uzelf. Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiebungalow? Neem dan contact met ons op of plan uw bezoek.

  Aantrekkelijk rendement
  Beperkte risico's
  Eigen gebruik & verhuur
  Uw eigendom

Bungalow kopen op een vakantiepark van Hofparken

Bij Hofparken begrijpen we dat de locatie erg belangrijk is. Daarom vindt u in ons aanbod vakantieparken midden in de natuur en met een weids uitzicht. Zo geniet u enerzijds van uw eigen bungalow in een prachtige omgeving, maar dankzij de onder toeristen populaire regio's kan de verhuur van uw recreatiebungalow ook nog eens een zeer interessante investering maken. 

Veelgestelde vragen:

Waarom is het kopen van een vakantiebungalow aantrekkelijk?

De hoofdreden is: een slimme investering doen. U kunt uw bungalow verhuren en hiermee op langere termijn een mooi rendement behalen. Toch plukt u niet alleen de vruchten op financieel gebied. Het is namelijk uw eigen bungalow. U kunt deze verhuren wanneer u dit wilt, maar ook persoonlijk gebruiken wanneer u wilt. Zo heeft u zelf ook een heerlijke plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Waarom een bungalow kopen bij Hofparken?

Hofparken staat voor duurzaamheid: ons verdienmodel voor investeerders is transparant met duurzame vakantiewoningen op eigen grond. De verhuurorganisatie ontzorgt u volledig bij de verhuur van uw bungalow, u heeft real-time inzicht in de bezetting van uw woning én ontvangt een interessant rendement. Daarnaast kunt u zelf maximaal 3 maanden genieten van uw eigen plekje in de natuur.

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses