Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
  Chalet kopen

Een chalet kopen in Nederland

Tijdelijke actie: De Binnenhaven
Profiteer de eerste 3 jaar van een vast (netto)rendement van 5,5% op uw investering!
  • Aantrekkelijk rendement
  • Gasloos en toekomstbestendig
  • Luxe chalet als tweede huis

Investeren in een chalet in Nederland

Overweegt u een chalet te kopen in eigen land? Ontdek de prachtige luxe en duurzame chalets van Hofparken. Chalets om van te genieten én om rendement mee te behalen. Onze nieuwbouw chalets voldoen aan alle eisen die er worden gesteld. De chalets, ook wel lodges genoemd, zijn volledig gasloos, voorzien van zonnepanelen en worden geleverd inclusief luxe inventarispakket. Wat vindt u bijvoorbeeld van onze chalets in Gelderland? Bij de recreatiechalets van Hofpark Wiltershaar zit er namelijk zelfs een duurzame hottub inbegrepen bij de koopsom. U kunt een chalet kopen voor eigen gebruik en/of verhuur.

Zo realiseren wij voor u een hoog rendement

Bij Hofparken realiseren wij vakantieparken in gewilde groene weidse omgevingen. Zodoende kunt u bij ons chalets kopen in de Nederlandse provincies Gelderland of Overijssel. Wie wil er nu niet een nieuwbouw chalet kopen in één van de populairste vakantieregio’s van Nederland. Zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen weten de weg naar deze regio's in Nederland te vinden. Verder ligt er bij Hofparken een sterke focus op wellness. Dit heeft niet alleen positieve effecten op de gezondheid van de vakantiegasten of uzelf, maar ook op het rendement. Wist u dat wellness het afgelopen jaar een 20% hogere bezetting kenden? Dit resulteerde in een positief omzetverschil van circa 30% ten opzichte van typen zonder wellness! 

De voordelen in het kort:

  • Volledig gasloos
  • Met zonnepanelen en warmtepomp
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Wellness opties
  • Volledig ontzorgd bij verhuur

Zien wij u binnenkort op locatie?

Is uw interesse gewekt voor de charmante en duurzame chalets van Hofparken? Onze adviseurs begeleiden u graag bij het kopen van een chalet in Nederland en heten u graag welkom op locatie. Hier kunt u volledig worden geïnformeerd over het park, de chalets en mogelijkheden. U kunt samen met de adviseur bespreken wat voor u belangrijk is en welk type lodge voor u geschikt is. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een variabel of vast rendement? En hoe vaak bent u van plan zelf gebruik te maken van de chalet? Onze adviseurs gaan er graag met u over in gesprek.

 

Onze chalets te koop in Nederland

4 objecten

Logo hofparken 

Logo hofparken 

Bekijk onze brochure⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

✧ Uitgebreide informatie over onze modellen

✧ Direct opleverbare woningen al vanaf € 195.000,-

✧ Informatie over de projecten en onze kernwaarden

✧ De bouwnormen, kwaliteitseisen en duurzaamheid

✧ Maak kennis met onze organisatie en visie

✧ Toelichting op rendementsprognoses