Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
  Hofparken Premium Partner van FC Twente

Hofparken Premium Partner van FC Twente

Hofparken Premium Partner van FC Twente

Hofparken heeft zich voor de komende drie seizoenen als Premium Partner verbonden aan FC Twente. Met dit partnership treden we toe tot de top van de sponsorpiramide van de club.

Rob Buchel, eigenaar en directeur van Hofparken: “We zijn erg trots dat wij ons als Premium Partner aan FC Twente mogen verbinden. Wij zijn een relatief jonge organisatie en hebben grote ambities. Ik ben ervan overtuigd dat FC Twente ons kan ondersteunen bij het realiseren van deze ambities. De Grolsch Veste ligt exact tussen onze twee eerste vakantieparken. FC Twente is daarom een perfect middel om de regio aan te schrijven en bekendheid te creëren in de mooie regio’s rondom Enschede. Afgelopen seizoen waren we als skyboxhouder voor het eerst aan FC Twente verbonden en dat is voor beide partijen erg goed bevallen.”

FC twente
 

“Met Hofparken hebben wij wederom een ambitieuze organisatie aan de club mogen verbinden”, vertelt Marco Behrens, Manager Commerciële zaken bij FC Twente. “Het is heel mooi om te zien dat Hofparken het eerste jaar als skyboxhouder positief heeft ervaren en daarom is overgestapt naar een grotere skybox. Daarnaast heeft Hofparken haar contract uitgebreid met  andere exposure waaronder LED- en vaste boarding. Met het partnership treedt Hofparken toe tot de top van de sponsorpiramide. De werkwijze en de mensen achter Hofparken passen erg goed bij  FC Twente.’’

Onlosmakelijk verbonden met Twente!
De eerste twee parken van Hofparken: Hofparken Wiltershaar en Hofparken de Bergvennen, zijn door hun locatie al onlosmakelijk verbonden met Twente. Het aansluiten bij FC Twente is dus een hele logische keuze voor Hofparken. Nog meer zichtbaarheid in deze mooie regio samen met een prachtig netwerk van gepassioneerde ondernemers leidt tot nog meer mooie (toeristische) investeringskansen voor Hofparken én Twente. 

 

Lees ook onze andere actualiteiten ⤵