Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hofparken Verkoop
Vakantiewoning als werkplek

Vakantiewoning als werkplek [trend 2022]

Vakantiewoning als werkplek [trend 2022]

Uw vakantiewoning als werkplek gebruiken? Een vakantiewoning is een fijn bezit waar iedereen vast en zeker wel eens van droomt. Een heerlijke plek om je terug te kunnen trekken en tot rust te komen in de natuur. Maar er zijn meer voordelen aan het kopen van een vakantiewoning, u kunt deze namelijk ook heel goed als werkplek gebruiken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Werken en ontspannen komen samen

In uw vakantiewoning komen werken en genieten bij elkaar. Overdag werkt u, maar zodra u de computer uitzet, geniet u van de vrijheid en ruimte op het vakantiepark. Heel wat anders dan een druk kantoor waarbij u na een werkdag ook nog kunt aansluiten in de file om naar huis te rijden. Als u werkt vanuit uw eigen vakantiewoning combineert u het werken met ontspannen en dat bevalt vast en zeker.

Voor of na het werk zijn er in de Achterhoek volop mogelijkheden om te ontspannen. Hier is onthaasten geen trend, maar de standaard. De natuur, rust en ruimte dragen hier uiteraard volop aan bij. Even wandelen of hardlopen voor de werkdag begint, na het werk lekker op de fiets naar een terrasje; deel uw tijd helemaal in zoals u dat wilt.

Hybride werken

De afgelopen jaren heeft het hybride werken een enorme toename gezien. Hybride werken betekent dat u het werken flexibel invult. Thuiswerken wordt afgewisseld met werken op kantoor en deze trend is onder Nederlanders erg populair. Een belangrijke voorwaarde is natuurlijk wel dat de internetverbinding in de vakantiewoning goed is. Bij Hofparken heeft u daarover in elk geval geen zorgen, want wij beschikken over supersnelle glasvezelverbindingen die ook voor online meetings uitstekend zijn. Voor meer informatie over hybride werken, adviseren we u verder te lezen op werktrends.

Bent u zelfstandig ondernemer of werkzaam bij een bedrijf dat hybride werken ondersteunt? Dan biedt een vakantiewoning kopen zeker extra voordelen. Uw vakantiewoning als werkplek heeft bovendien voor uw partner of gezin voordelen, want terwijl u werkt, kunnen zij erop uit om de omgeving te verkennen. Na het werk is er dan nog volop tijd om samen door te brengen.

Werken in de Achterhoek en wonen in de Randstad

Een andere trend die we steeds vaker zien is dat mensen een vakantiewoning kopen in de Achterhoek, maar wonen in de Randstad. Op werkdagen verblijft men in de vakantiewoning. Er is dan geen of nauwelijks reistijd van en naar het werk en in het weekend of op vrije dagen kunnen ze naar huis of komt het thuisfront naar de Achterhoek. Wilt u een vakantiewoning kopen in de Achterhoek terwijl u woont in de Randstad, informeer dan eens naar de mogelijkheden op Hofparken Wiltershaar.

Uw vakantiewoning als werkplek, wij zeggen: DOEN!

Een vakantiewoning kopen is een investering waar u op vele manieren profijt van heeft. Door deze als werkplek te gebruiken, verdient de investering zich weer op een andere manier terug. U zult bijvoorbeeld merken dat de rust en inspirerende omgeving bij Hofparken de productiviteit verhoogt. Natuurlijk kunt u de woning ook nog op gewenste momenten verhuren. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs denken graag met u mee wat bij u past.

 

Lees ook onze andere actualiteiten ⤵